reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

ale tu się bolączkowo zrobiło:-p ale mnie też różnego rodzaju bóle brzucha nie ominęły dzis w nocy:no: może bolał mnie nie tyle brzuch co krocze (sorry, że tak dosłownie:-D) czułam jakby mi sie miało rozerwać na pół..miałam tak juz wcześniej, ale to trwało chwilę..a dziś całą noc się z tym męczyłam..oczywiście spałam jak na lekarstwo..i całą noc -J- siedziała mi w głowie..może urodziła??;-)
no a o zgadze to nie wspomnę..brzuch mam na kolanach a zgagę jak nigdy przedtem:wściekła/y: szczególnie jak się położę..ale widzę, że nie tylko mnie to trzyma:sorry2:
wczoraj na mieście spotkałam dwie koleżanki i powiedziały, że juz nie długo urodze, bo zmieniłam sie na twarzy i tak im się wydaje..tylko dlaczego mam im wierzyć?? skoro aga nawet lekarzowi nie ufa:-D a ja w czwartek do ginki znowu..rano miałam ciśnienie 150/90 więc znowu za dużo:-(

reklama
jolek2 nie, nic właśnie nie mam ! Czułam, że to nastąpi, jak obserwowałam znikające zapalniczki. Moja kuchnia jest jeszcze nieurządzona, więc pieca rzadko używam, stąd podstawowych akcesoriów brak. Ale ma żelazko ! Może jak rozgrzeję do czerwoności i przyłożę papier to się zacznie coś tlić chociaż, iskra jakaś ! :D W ciąży końcowym etapie, takie eksperymenty mogą być twórcze :D ;) A tak na poważnie, to po prostu zajdę do sklepu i kupię zapałki chociażby. Tylko kiedy mi się zachce :D ?

wczoraj na mieście spotkałam dwie koleżanki i powiedziały, że juz nie długo urodze, bo zmieniłam sie na twarzy i tak im się wydaje..

Kolejne wiereznie mi sie przypomnialo, ze przed porodem usta sie zmieniaja :)) takze dziewczeta do luster :))

Kraf jak to spac? a w nocy co? Krzysia ganialas?

J i Asusek juz pewnie maja maluszki ze soba, ale musimy sie uzbroic w cierpliwosc.

Golimku mojej znajomej synek nie mogl sie doczekac na dzidzie, a jak ona pojechala rodzic dzidzie to on stwierdzil, ze nie chce braciszka i wyrzuci go do smieci. Ale szybko zmienil zdanie jak braciszka zobaczyl :) no i prezent dostal :))

A tak z innej beczki, to wkurzam się bo wczoraj urządziłam dzień gruntownego golenia, jako że depilatorów nie preferuję, używam zwykłych maszynek jednorazowych. W ruch poszła pianka, potem kąpiel no a po kąpieli całe ciało oliwką nasmarowałam i od wczoraj nie chcą mi zejść z kolan i okolic ciut ponad nimi wysypka, mam jakieś czerwone punkciki! Wrrr, jak ja nienawidzę, jak mi wyskakuje coś takiego. Myślę, że oliwka tutaj namieszała i zawiniła ;)

Aga, a jak mnie sobie wyobrażasz???:-) Ja ogólnie mocno rozwalona jestem, chociaż nie wyglądam podobno:-D
Ewelinko, te ostatnie dni są najgorsze, ale już niedługo:-)

A tak z innej beczki, to wkurzam się bo wczoraj urządziłam dzień gruntownego golenia, jako że depilatorów nie preferuję, używam zwykłych maszynek jednorazowych. W ruch poszła pianka, potem kąpiel no a po kąpieli całe ciało oliwką nasmarowałam i od wczoraj nie chcą mi zejść z kolan i okolic ciut ponad nimi wysypka, mam jakieś czerwone punkciki! Wrrr, jak ja nienawidzę, jak mi wyskakuje coś takiego. Myślę, że oliwka tutaj namieszała i zawiniła ;)

Może dlatego ,że skóra była podrażniona po goleniu i weszła w reakcję z oliwką :tak:
Powinno zejść ;-)

reklama
Aga, a jak mnie sobie wyobrażasz???:-) Ja ogólnie mocno rozwalona jestem, chociaż nie wyglądam podobno:-D
Ciężko opisać, ale jak dla mnie niezły ubaw w twoim domu jest. Jesteś chyba zakręcona w pozytywnym tego słowa znaczeniu. I często mam taką sytuację przed oczami: Franek coś zbroił, ty jesteś wściekła bo już masz wszystkiego dość, wrzeszczysz itp, a za chwilę wszystko ci mija i się sama z siebie śmiejesz:-D:-D:-D.

Ale każdą sobie prawie jakoś wyobrażam :-D:-D:-D.

Do góry