reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
lajfik jestem, bynajmniej nogą jeszcze nie rodzę (chociaż nadal boli jak sukinkot tak, że mogę liczyć jej skurcze) :D
ja kochane nie mam co pisać, nic się u mnie nie dzieje :)
apetyt mam jak sto piorunów

a dziś z mężem mija nam pół roku od ślubu :D

golimek a mówią, że kobiety w ciąży mają humory, a ja częściej niż humorzaste kobiety w ciąży spotykam takich lekarzy :)
antar te problemy laktacyjne zaczynają mnie przerażać :O

jesli chodzi o laktacje to ja tez mialam problemy na poczatku. Maly sie nie najadal i plakal. W 4 dobie dostalam nawalu pokarmu i jest juz wszystko dobrze:) Maly je mi co 2,3 godziny. KArmienie trwa ok. 15 min. I caly czas spi. Co chwila sprawdzam czy wszystko w porzadku.

Fajnie jest miec taka spokojna dzidzie :tak: Moja sasiadka miala tak ze pierwszego synka jak urodzila to byla bardzo cichy i spokojny.... a druga corka sie urodzila i calymi dniami potrafila plakac - trzeba bylo non stop przy niej siedziec :-p

Golimek brak slow :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Antar ja jak karmi;lam Zuzie to tez martwilam sie ze nie mam pokarmu bo co probowalam laktatorem sobie odciagnac nawet przed karmieniem to nic mi nie cieklo:no: ale widocznie mojej Zuzi to wystarczalo co ona wyciagala bo w ogole nie plakala bynajmniej z glodu;-) tylko ze przez to to ja popadalam w paranoje i mam nadzieje ze tym razem mleczka bedzie wiecej :sorry2:

a ja jestem dzisiaj juz wykonczona. spodziewamy sie wizyty ksiedza i sprzatalam a ta moja mala koza ciagle jakies zabawki mi z powrotem przynosi do pokoju :wściekła/y::sorry2: a jak mowie posprzataj je to ona mi na to "zaraz" ktore wiecznie trwa :sorry2:

reklama
Do góry