zapmarta
Karolkowa mama
pbg trzymam kciuki !!! koniecznie daj znać jak już niunia będzie z Tobą 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aga, Ardzesh- jesteście jeszcze w paczuszce?![]()
Kamylka
Jeżeli chcesz mieć więcej cytowanych postów to najpierw klikasz "+", a potem "odpowiedz" i jedziesz...![]()
Hej laski. Jestem wkurzona na maxa!Rano zaczął mi odchodzic czop i zaczął mnie trochę boleć brzuch. Mieliśmy jechać na basen, ale ja powiedziałam, że zostaję, bo mnie za bardzo boli, żeby siedzieć. Także mąż, Inga i teściowa pojechali sami, teściowa chciała zostać ze mną na wszelki wypadek, ale ja wolałam, żeby jechała z nimi i w razie czego będę do niej dzwonić na komórkę, bo przecież Tomek nie wejdzie z telefonem do wody. No i tak... mam skurcze co 10 minut w tej chwili, dość bolesne, a Ci od godziny nie odbierają telefonu!
Dupki osrane! :-( A jakbym zaczęła mieć co 3 minuty to co bym zrobiła?! tfu tfu