reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

hej hej
ja sie juz przedstawialam ogolnie, wiec jeszcze raz - jestem Patrycja z kieleckiego i jestem mama prawie poltorarocznego brzdaca. urodzil sie dkladnie w walentynki:-)

sorki dziewczyny ale jeszcze nie jestem w temacie, co to sie stalo z Pati26? miala jakis wypadek czy cos?

reklama
Witajcie dziewczynki :))
Tęsknię za Wami kochane, ale nadal nie mam szans napisanie. Zbyt wiele obowiazków mam na głowie. Szybciutko napisze co u mnie i zmykam znowu na niewiadomo ile:(
A wiec Maxymilian jest juzduzy , na komplet zębali [ wreszcie], siusia do wiaderka [ pomysł zaczerpnięty od Nikosia;)] z kopcaniem to jeszcze nie kumaty. Pięknie mówi, nadal oczywiscie z przewagą po swojemu, ale non stop coś bełkocze, śmieszny jest ten mój kochany szkrabek. Dzisiaj do naszej rodziny dołaczyła maleńka kotka " Rose", Max oszalał na jej punkcie, jest nia zafascynowany. Jak naprawie [ lub kupie] aparat to powklejam Wam foty, Max wyglada na conajmniej dwolatka, ma długaśne potargabe włoski, mniej wiecej jak Karol- zapmarty, rewelacja:)
Co u mnie?
A więc jestem na walizkach, przeprowadzamy się do nowego domu, nareszcie znalazłam jakis dom:)
Z moja mamą jest kiepsko, na początku września lece do polandi, do niej.
Reszta rodzinki jest zdrowa, wszystko jest ok.

Lece Was poczytać, bo bardzo tęskniłam, no i o księciuniu ciągle myśle :)

maruda27 witaj na pokladzie:)
zapmarta cudowny brzusio,pamietam,ze przy Gracjanku tez tak szybko wyskoczyl mi bebzonik:p
mikimauro fajnie,ze do nas zajrzalas,chociaz sama za czesto sie nie udzielam;p

reklama
Mikuśka -dawno Cię nie było... zdrówka dla mamy i dobrego na nowej chłupie :tak:

Ardzeshiku
- special 4U 4 2day:[video=youtube;udfB4svdOII]http://www.youtube.com/watch?v=udfB4svdOII[/video]

i dla wszystkich potrzebujących pozytywnej energiii... uwielbiam ten zespół!!!!!:-):-):-)

Do góry