reklama
nimfii, larka doskonale wiem jakie to dołujące. ja zdałam dopiero za 6 razem, już nie liczę ile kasy wydałam chyba po 5 razie już miałam dosyć i odpuściłam sobie na rok, ale w końcu powiedziam, że próbuję ostatni raz i zdałam poryczałam się jak mi powiedział że zdane;-)
mikimauro
Fanka BB :)
agniesia- ja teztrzymam mocno kciuki za pomyślnośc w dązeniu do kolejnej fasolki ;-):-):-)
martussa- filmik czadowy:-):-):-)
larka- nie poddawaj sie, moze jeszcze jeden raz.
lajfik- Ty też sie nie stresuj tymi egzaminami, będzie dobrze
U nas po staremu, przygotowania do komuni. Musiałam dokupić sztućce, hehe...
Maxik tak jak Wasze dzieciaczki chodzi za raczke tylko w momęcie jakiejs przeszkody, tak to leci jak oszalały, najchętniej do wszelkiego rodzaju futrzakówco jest dlamnie maga problemem
Ja nadal Was podczytuje w miare możliwości, klikam kiedy tylko moge:--(:-(
martussa- filmik czadowy:-):-):-)
larka- nie poddawaj sie, moze jeszcze jeden raz.
lajfik- Ty też sie nie stresuj tymi egzaminami, będzie dobrze
U nas po staremu, przygotowania do komuni. Musiałam dokupić sztućce, hehe...
Maxik tak jak Wasze dzieciaczki chodzi za raczke tylko w momęcie jakiejs przeszkody, tak to leci jak oszalały, najchętniej do wszelkiego rodzaju futrzakówco jest dlamnie maga problemem
Ja nadal Was podczytuje w miare możliwości, klikam kiedy tylko moge:--(:-(
mary105
larkaa nie poddawaj się Jak już tyle pieniędzy wywaliłaś na to to szkoda by było
Na pewno Ci sie uda zdać
A ten instruktor to można tak? nie dać zaświadczenia chociaż miałaś te jazdy
Ta moja koza znowu dzisiaj nie chce spać cały czas sobie tam gada w łóżeczku
Na pewno Ci sie uda zdać
A ten instruktor to można tak? nie dać zaświadczenia chociaż miałaś te jazdy
Ta moja koza znowu dzisiaj nie chce spać cały czas sobie tam gada w łóżeczku
Agniesia, Mary i ja mam nadzieje, ze wkrotce pojawia sie u Was nowe suwaczki!!!!:-)
Larkaa, ale jak to nie dal Ci zaswiadczenia??? Zmien instruktora, bo to mi wyglada na to, ze chcial Cie zmusic, zebys wykupila wiecej jazd...
Z prawkiem to jest maskra, ja tez swoje przeszlam. Zdawalam co prawda pare lat temu, ale z ciekawostek, to np. gdy ustepowalam juz pierwszenstawa na podporzadkowanej, egzaminator nagle kazal mi cofac po linii prostej Nigdy wczesniej sie z czyms takim nie spotkalam, nawet ze slyszenia. Ale koniec koncow wtedy zdalam;-)
Lajficzku, powodzenia!!! Jak cos Ci nie wyjdzie, to przepros i powiedz, ze to stres;-) Slyszalam, ze to tutaj dziala
Larkaa, ale jak to nie dal Ci zaswiadczenia??? Zmien instruktora, bo to mi wyglada na to, ze chcial Cie zmusic, zebys wykupila wiecej jazd...
Z prawkiem to jest maskra, ja tez swoje przeszlam. Zdawalam co prawda pare lat temu, ale z ciekawostek, to np. gdy ustepowalam juz pierwszenstawa na podporzadkowanej, egzaminator nagle kazal mi cofac po linii prostej Nigdy wczesniej sie z czyms takim nie spotkalam, nawet ze slyszenia. Ale koniec koncow wtedy zdalam;-)
Lajficzku, powodzenia!!! Jak cos Ci nie wyjdzie, to przepros i powiedz, ze to stres;-) Slyszalam, ze to tutaj dziala
Agniesia,Mary trzymam kciuki i z niecierpliwoscia czekam na nowe suwaczki
larka czasami odnosze wrazenie,ze zdanie prawka,nie jest zalezne od umiejetnosci zdajacego,tylko od humoru egzaminartora,mam nadzieje,ze kiedys jeszce sprobujesz i uslyszysz "zdalas"
lajfiku bedzie dobrze
nimfi a ty nie bierzesz juz tabletek?
larka czasami odnosze wrazenie,ze zdanie prawka,nie jest zalezne od umiejetnosci zdajacego,tylko od humoru egzaminartora,mam nadzieje,ze kiedys jeszce sprobujesz i uslyszysz "zdalas"
lajfiku bedzie dobrze
nimfi a ty nie bierzesz juz tabletek?
maltanka
emkamek u nas tak jest, że jak nie zdasz 3 razy to musisz mieć wyjeżdzone dodatkowe godziny żeby podejść kolejny raz do egzaminu.
larkaa nie poddawaj się, spróbuj jeszcze
maltanka, ja wiem ze tak jest, bo sama zdawalam 5 razy;-) Ale pierwsze slysze, ze instruktor nie chce dac zawswiadczenia po wyjezdzeniu tych dodatkowych godzin. Bo tak zrozumialam larke.
A ja mam dzis dzien na NIE. Nic mi nie idzie i juz mi glowa peka...:-(
pbg, przywitalam Cie ostatnio na slubnym forum, wiec jakby co, to ja.;-)
A ja mam dzis dzien na NIE. Nic mi nie idzie i juz mi glowa peka...:-(
pbg, przywitalam Cie ostatnio na slubnym forum, wiec jakby co, to ja.;-)
reklama
maltanka
emkamek sorki to ja chyba źle zrozumiałam, chyba.
a ja zamiast do książki i wykorzystać czas jak mały śpi to nakompie siedzę
a ja zamiast do książki i wykorzystać czas jak mały śpi to nakompie siedzę