reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

podpis (chlopiec / dziewczynka)

Anula1989 taka sama historia u nas :D U nas też prawdopodobnie będzie chłopiec :) dowiedzieliśmy sie właśnie w 16tygodniu :) jak w tak szybkim czasie widać sikutka to myśle już tak zostanie,ale różnie bywa co nie :-) Jest to nasze pierwsze maleństwo więc na konkretnej płci nam nie zależy:)
Magaq261 to może i fajny pomysł ale znam siebie nie wytrzymałabym długo :) hehe

reklama
Basiatoja, gdy mieliśmy prenatalne w 13tc to lekarz (swoją drogą dobry specjalista, poza tym jak na razie ma 100% płci) powiedział że jeśli na prenatalnych widać jak to ujęłaś sikutka to na 90% będzie chłopak. Co prawda on patrzył na coś, jak określił "jeśli leży to może być dziewucha na 50%, jeśli stoi to 90% chłopak).

U mnie ma byc chlopczyk, u mojej siostry ma byc chlopczyk i moja druga siostra ma juz 2ch chlopcow. Także mężczyźni opanowuja Nasz swiat ;) A siurka u mojego synka widac na zdjeciu z USG ze hoho ;)

Hej !! ja jestem w 26 tc i niedawno robiłam usg 3d i lekarz powiedział ,że dziewczynka, dołączam zdjęcia:)

Załączniki

• getattach,mid,1353498994995149615,mpid,3,min,1,uid,d758ec9dcfb88fb8.jpg
    getattach,mid,1353498994995149615,mpid,3,min,1,uid,d758ec9dcfb88fb8.jpg
    3,5 KB · Wyświetleń: 311
  • getattach,mid,1353498994995149615,mpid,5,min,1,uid,d758ec9dcfb88fb8.jpg
    getattach,mid,1353498994995149615,mpid,5,min,1,uid,d758ec9dcfb88fb8.jpg
    3,9 KB · Wyświetleń: 327
W 19 tygodniu lekarka powiedziała że będzie chłopiec, na następnej wizycie także mówiła to samo, a ja tak jakoś od samego początku czułam że będzie synuś:-)

statystycznie na 100 urodzeń przychodzi na świat 52 chłopców, tak więc lekka przewaga chłopaków. W ciągu roku wśród moich znajomych przybyło 4 chłopaków i 2 dziewczynki, więc coś w tym jest :-)

Na początku 17tc lekarz powiedział że będzie córka na 95% , teraz w 21tc potwierdzil że córka na 100% :):):)
Także będę mamą dwóch synkow i córeczki :)

reklama
Do góry