reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

podpis (chlopiec / dziewczynka)

Mnie się wydaje, że dziewczyna.
Głowy nie dam uciąć, ale będzie laska.
Za karę, za to że mój konkubent był dla mnie niemiły nie będzie miał z kim w piłkę grać.
Niech spada na drzewo.

reklama
my czekamy na syneczka, choc intuicja mowila mi od poczatku, ze bedzie corcia :-) narzeczony mowil, ze bedzie syn i mial racje:-D

dziewczyny ja juz w 13 tygodniu wiedzialam,ze bedzie chlopiec. Termin porodu mam na 13 kwietnia,ale caly czas na USG widac, ze lekarz sie nie pomylil ;) Wszystko zalezy od ustawienia malenstwa przy padaniu USG

dziewczyny ja juz w 13 tygodniu wiedzialam,ze bedzie chlopiec. Termin porodu mam na 13 kwietnia,ale caly czas na USG widac, ze lekarz sie nie pomylil ;) Wszystko zalezy od ustawienia malenstwa przy padaniu USG

Mnie od początku mówiono, że będzie chłopiec, a tu taka niespodzianka! Urodziła nam się dziewczynka :) Pomijam fakt, że lekarka źle obliczyła czas porodu...

Koleżanka do 8 miesiąca ciąży była przekonana, że nosi w sobie dziewczynkę. Jakim zdziwieniem było dla niej, kiedy w 9. miesiącu dowiedziała się, że jest to jednak mały mężczyzna. ;) Ale radość i tak była ogromna. Nawet nie było żal kupionej już ''różowej wyprawki''. :p

reklama
Nam na pierwszych badaniach prenatalnych lekarka powiedziała, że na 95% będzie chłopak. Ostatnio na usg nie udało się potwierdzić tej informacji ale 10 kwietnia idę na połówkowe badania i mam nadzieję, że potwierdzimy płeć.

Do góry