reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

podpis (chlopiec / dziewczynka)

Vemona szczesciara z Ciebie :) jak ja na prenatalnych pytalam o plec to sie baba spojrzala ns mnie jak na kosmite, ze tak wczesnie nic mi nie powie. Do tej pory nic nie wiem, czekam do 4 kwietnia, mam wizyte wtedy i moze juz lekarz cus zobaczy :) mimo wszystko ja zawsze chcialam syna a maz core. Od jakiegos 8 czy 9 tyg corsz bardziej mam przeczucie ze bedzie cora, nawet jak ogladam wozeczki, ciuszki to automatycznie kieruje sie na dziewczece rzeczy a nie dla chlopaka :) ciekawe czy intuicja mnie nie myli :)

reklama
czesc dziewczyny!
ja też czekam z niecpierliwościa na poznanie płci - a tu dopiero 12 tydzien. juz nie raz slyszalam ze lekarz mowil nawet w 12/13tc o płci... ciekawe czy to tylko od sprzętu zależy...

Ja jestem w 16 i lekarz mowi ze dzidzia jest jeszcze za mala :( ciagle sie obraca bokiem i zaslania nozkami wszystko.. ech. Czekam na nastepna wizyte w 19 tyg. Mam nadzieje, ze nie zrobi nam wtedy malenstwo niespodzianki :) p.s. czy kwestie smakowe Wam sie sprawdzaly w ciazy? Kwasne na chlopaka a slodkie na dziewczynke? :)

wg Was chłopiec czy dziewczynka? płeć.jpg

Załączniki

• płeć.jpg
    płeć.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 343
Jestem już po badaniach połówkowych i będzie na 100% chłopak :D Piękny jest!
Cherie87 ja i bez potwierdzenia od samego początku czuję, że to mężczyzna :) ale cieszę się, że mam to uwidocznione na zdjęciu.
Jeśli chodzi o smaki ja kwaśnego nie lubię. W ciąży nic się w tej kwestii nie zmieniło.

Mnie ciągnie na słone i pikantne ale na słodkie też :)

Vemona A widzisz, a wszędzie czytam, że kwaśne to na chłopaka a słodkie na dziewczynkę :) No i oczywiście gratuluję synka! :)
Ja już teraz mam mieszane uczucia, już nie mam przeczucia na to kto mieszka w brzuszku. A jestem tak bardzo ciekawa :)

Witam drogie przyszłe mamusie:) Ja dziś właśnie dowiedziałam się że moim małym lokatorem jest synuś. Wszyscy mi mówili,że będzie chłopak i moje przeczucie też się nie myliło,od początku czułam że będzie chłop.

Mnie wszyscy mówili że będzie syn, pochłaniane niebotyczne ilości owoców no i okazało sie ze będzie córeczka,smak na słodycze faktycznie przyszedł

reklama
W środę nasz skarb pokazał swoje oblicze:-) (dopiero w 22 tygodniu i 2 dniu) Będzie dziewczynka Viktoria Viktorynka Vikusia... Jak wam się podoba imię? Bo po burzliwych debatach takie wybraliśmy:-D

Do góry