reklama
beautybabyboy.wordpress.
beautybabyboy.wordpress
dziewczyny ja juz w 13 tygodniu wiedzialam,ze bedzie chlopiec. Termin porodu mam na 13 kwietnia,ale caly czas na USG widac, ze lekarz sie nie pomylil Wszystko zalezy od ustawienia malenstwa przy padaniu USG
dziewczyny ja juz w 13 tygodniu wiedzialam,ze bedzie chlopiec. Termin porodu mam na 13 kwietnia,ale caly czas na USG widac, ze lekarz sie nie pomylil Wszystko zalezy od ustawienia malenstwa przy padaniu USG
Mnie od początku mówiono, że będzie chłopiec, a tu taka niespodzianka! Urodziła nam się dziewczynka Pomijam fakt, że lekarka źle obliczyła czas porodu...
s.michalina
Fanka BB :)
Dużo ci się pomylili z terminem?
Koleżanka do 8 miesiąca ciąży była przekonana, że nosi w sobie dziewczynkę. Jakim zdziwieniem było dla niej, kiedy w 9. miesiącu dowiedziała się, że jest to jednak mały mężczyzna. Ale radość i tak była ogromna. Nawet nie było żal kupionej już ''różowej wyprawki''.
reklama
Nam na pierwszych badaniach prenatalnych lekarka powiedziała, że na 95% będzie chłopak. Ostatnio na usg nie udało się potwierdzić tej informacji ale 10 kwietnia idę na połówkowe badania i mam nadzieję, że potwierdzimy płeć.