reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PODGLĄDACZE

z tego wynika że są różne blokady!!ja trafiłam w pracy na takie z którymi moi informatycy nie zadardzo mogli sobie poradzić!!!

reklama
a ja jestem tempa bo ż adnej blokady chyba nie umiałabym pominąc. Mam nadzieję że nasze wątki tak zablokuja że nie będzie mocnych aby się włamac

sorki że sie wtracam... z tego co sie orientuje to jest mozliwość zablokowania kopiowania... ale wtedy nawet tekstu nie będzie mozn akopiować... ale to tylko może zrobic twórca strony... hmmm... i powiem Wam szczerze to jest do obejścia...
jeżeli ktos sie uprze to i tak znajdzie sposób na skopjowanie..

a to my juz to wiemy ale tym się zajmie administrator i moderatorzy bo jak ja zamkne wątek to już nikt tam nie wejdzie...(.Bo akurat galeria to moje dzełko skromne)

reklama
axxa !wiadomo że przed wszystkimi świrami się nie uchronimy ale zawsze jest ta nadzieja że jacyś się odczepią od naszych zdjęć!!!
miyu a może Twoi znajomi hakerkowie coś mogli by podpowiedzieć ;D ??

Do góry