reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PODGLĄDACZE

reklama
axxa pisze:
sorki że sie wtracam... z tego co sie orientuje to jest mozliwość zablokowania kopiowania... ale wtedy nawet tekstu nie będzie mozn akopiować... ale to tylko może zrobic twórca strony... hmmm... i powiem Wam szczerze to jest do obejścia...
jeżeli ktos sie uprze to i tak znajdzie sposób na skopjowanie..

jaaaasne :)
ale zblokowanie ograniczyłoby dostęp jakiejś tam części "nieprzychylnych"

Witam wszystkie wrześnióweczki :laugh:

Super sobie urządziłyście ten Wasz wrzesniowy wątek, bardzo tutaj przyjemnie.Poruszylyście sprawe podgladaczy..i zrobilo mi
sie jakoś glupio, bo sama sie do nich zaliczam :-[ :-[ :-[
Nigdy nie myslalam ze ktos moze czuc sie przez to urazony,a wszysstkich którzy tak czują przepraszam :-[
Nigdy również nie myslałam o drukowaniu Waszych zdjec itd.......
Podgladalam tylko dlatego ze bardzo tu u Was milo :) :) :)

Pozdrawiam............

ufffffffff, od razu mi lżej

Pati, chodzi nam raczej o podglądaczy którzy w zły sposób wykorzystują to co tu piszemy, a w szczególności nasze zdjęcia... Przyznam się bez bicia, że sama czasem podglądam inne wątki ;D ;D ;D

reklama
Do góry