reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PODGLĄDACZE

reklama
Witam,
jeszcze minie chwila, bo musimy przenieść administrację, żeby usprawnic działanie BB i, np. w koncu zrobić porządek z goścmi, ale myśle, że w ciągu tygodnia uda nam się zająć i zrealizować Wasz pomysł. Tak więc szykujcie listę, a ja będę przekopywac się przez nową administrację :)
pozdrawiam
aniaslu

p.s.
Na wszelki wypadek przypominam, że prosimy nie umieszczać zdjęć nagich maleństw, bo intencje niektórych nie są takie, jakich byśmy sobie życzyli. Ależ zawiłe zdanie stworzyłam;-) W każdym razie zdjęcia golasków zostawiamy dla rodziny, przyjaciół, ew. dla przyszłych narzeczonych ;)

Jestem ZA zamkniętymi wątkami!!! Ostatnio usunęłam tych kilka swoich fotek no i Kamy oczywiście. Nie tyle chodzi mi o tych "tego" ale o pracę Za 2 tyg. wracam do zajęć, a jak wiecie jestem nauczycielką: a dzieciaki są cwane i to bardzo! :mad: Niektóre koleżanki i koledzy też różni - czasem niezbyt przyjaźni. Mój mąż nie jest osobą anonimową nie tylko w Krośnie i jemu nie wypada znależć sie na naszym forum. ( tylko się nie obraźcie, postarajcie się zrozumieć :)) Chciałabym Wam pokazać całą naszą rodzinę w pełnej krasie, ale mam na razie opory  :(. Zróbmy zamknięty wątek! :)

Jestem za!!!! Antek ujawnil sie pol nagi ;D dla swojej narzeczonej ;) . Po prostu jeszcze nie wie ktorej ;D ;D ;D
To ktora robi liste??? Ja bym zrobila,ale cholerka do pracy trzeba :mad: .
Jakby co to prosze niezapomniec mnie wpisac na ta liste :) Bylabym wdzieczna ;D

ja tez jestem ZA!!! Melanie dobry pomysł z podaniem osób które maja dzieci w galeryjce ale myslę sobie, że może podac tylko te osoby, które są aktywne. Zawsze można przeciez uaktywnic osoby które mają dzieci w galerii a są nieaktywne??

Mogłabyś się tym zająć???

oooo i bardzo dobrze powiedziane
to zrobimy tak:

poprosze wysyłać na moje PW wiadomości z dopiskiem np ::) Foto dostęp ;D albo cokolwiek innego, byle bym wiedziała o co chodzi :D
zrobię listę, która powędruje do admina :)

czekam na wiadomości :)

P.S. A dla tych koleżanek, które nie chcą, żeby ich zdjęcia były ukryte, to mam propozycję stworzenia nowego wątku ze zdjęciami, który będzie publiczny -do wglądu dla wszystkich

reklama
Do góry