reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PODGLĄDACZE

reklama
Witam,
jeszcze minie chwila, bo musimy przenieść administrację, żeby usprawnic działanie BB i, np. w koncu zrobić porządek z goścmi, ale myśle, że w ciągu tygodnia uda nam się zająć i zrealizować Wasz pomysł. Tak więc szykujcie listę, a ja będę przekopywac się przez nową administrację :)
pozdrawiam
aniaslu

p.s.
Na wszelki wypadek przypominam, że prosimy nie umieszczać zdjęć nagich maleństw, bo intencje niektórych nie są takie, jakich byśmy sobie życzyli. Ależ zawiłe zdanie stworzyłam;-) W każdym razie zdjęcia golasków zostawiamy dla rodziny, przyjaciół, ew. dla przyszłych narzeczonych ;)

Jestem ZA zamkniętymi wątkami!!! Ostatnio usunęłam tych kilka swoich fotek no i Kamy oczywiście. Nie tyle chodzi mi o tych "tego" ale o pracę Za 2 tyg. wracam do zajęć, a jak wiecie jestem nauczycielką: a dzieciaki są cwane i to bardzo! :mad: Niektóre koleżanki i koledzy też różni - czasem niezbyt przyjaźni. Mój mąż nie jest osobą anonimową nie tylko w Krośnie i jemu nie wypada znależć sie na naszym forum. ( tylko się nie obraźcie, postarajcie się zrozumieć :)) Chciałabym Wam pokazać całą naszą rodzinę w pełnej krasie, ale mam na razie opory  :(. Zróbmy zamknięty wątek! :)

Jestem za!!!! Antek ujawnil sie pol nagi ;D dla swojej narzeczonej ;) . Po prostu jeszcze nie wie ktorej ;D ;D ;D
To ktora robi liste??? Ja bym zrobila,ale cholerka do pracy trzeba :mad: .
Jakby co to prosze niezapomniec mnie wpisac na ta liste :) Bylabym wdzieczna ;D

ja tez jestem ZA!!! Melanie dobry pomysł z podaniem osób które maja dzieci w galeryjce ale myslę sobie, że może podac tylko te osoby, które są aktywne. Zawsze można przeciez uaktywnic osoby które mają dzieci w galerii a są nieaktywne??

Mogłabyś się tym zająć???

oooo i bardzo dobrze powiedziane
to zrobimy tak:

poprosze wysyłać na moje PW wiadomości z dopiskiem np ::) Foto dostęp ;D albo cokolwiek innego, byle bym wiedziała o co chodzi :D
zrobię listę, która powędruje do admina :)

czekam na wiadomości :)

P.S. A dla tych koleżanek, które nie chcą, żeby ich zdjęcia były ukryte, to mam propozycję stworzenia nowego wątku ze zdjęciami, który będzie publiczny -do wglądu dla wszystkich

reklama
Do góry