reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PODGLĄDACZE

reklama
ja tez jestem za tym pomysłem!! Fotki sprywatyzowac!! ;D ;D ;D ;D ;D

Melanie pomysł z prywatnym forum jest fajny ale to juz nie bedzie bb. Możemy sobie cos takiego stworzyć do plotkowania ;)

ech... aż mi ciarki po plecach przeszły!!! Muszę się ujawnić... ze mnie to taki mały (tzn. nie taki mały bo 175cm) podglądacz ;) Często zaglądam i czytam, rzadko piszę. Ale wybaczcie dziewczyny... ja po prostu nie za bardzo mam o czym pisać, zanudzać was nie chcę a związana z wami się czuję bo przecież też ze mnie wrześniówka i synuś w wieku waszych orzeszków :)
Ale jak tylko dorwię cyfrówkę to żeby odkupić swoje "winy" wkleję wam troszkę siebie na september fotomama i przestanę być już chyba podglądaczem? ;)

Pozdrawiam i biegnę do Pawła marudy:)

madga ale to nie o takich podgladaczy chodzi
:)

tylko o takie hieny co kopiuja teksy a co najgorsze fotki i robią z nimi różne nie fajne rzeczy :p
a kazdej mamie było by przykro gdyby znalazła fotki swojego dziecka na stronie dla zboków albo poprostu na innym forum ::)
wiem, że umieszczając fotki na bb staja się one nie tylko moją prywatną własnością ale ja je umieszczam dla wrześniówek i innych koleżanek a nie dla wykolejeńców i szyderców
co mieliśmy okazję zaobserwować na wątku september foto.... jak się ostatnio odezwała - nie wiadomo po co ::) jedna taka wesz ;D

jeśli o mnie chodzi to niech sobie czyta i ogląda kto chce, ale to co mnie wk..wia to głupie komentarze osób nijak związanych z naszymi pogaduchami. a drukowania to już całkiem nie rozumiem, jeszcze do tego september fotomama? ech, jak nas kto chce na modelki to niech się odezwie! ;)
aha - podobno jest jakiś program do archiwizacji, poszukam zaraz!

:-[ żeby nie uchodzić za notoryczną podglądaczkę muszę Wam napisać, że fajnie, że jesteście bo z Wami czuję się tak jak bym znowu miała te...dziścia lat mniej i wszystkie problemy, które Was dotyczą dotyczyły również mnie :laugh: Pozdrawiam wszystkie wrzwśnióweczki i ... nie tylko ;D ;)

reklama
prosze prosze... uderz w stół a nożyce się odezwą.. ;D ;D ;D ;D ;D. ile podgladaczy się wystraszyłom i ujawniło!!1 hi hi hi ::) ;D ;D ;D ;D ;D

Ale jak juz Melanie pisała, nie o takich podgladaczy nam chodzi ;)

Do góry