reklama
M
Melanie
Gość
Aniulka pisze:Wiem że po zalogowaniu można podgladać i nic nie pisac ale zawsze to już nie jest aż taka anonimowośc, bo zawsze można poprosic moderatora o sprawdzenie tej osoby. A niektórych odstraszy byc może fakt że musza się logować aby podczytywać. Nie mam nic przeciwko drukowania stron przez osoby aktywne na bb ale bardzo często własnie widziałam że drukują wątek fotoseptember mama osoby niezalogowane i to mnie wkurza... no bo co innego drukować wątek np o karmieniu piersią czy o pielęgnacji dzieci, a co innego watek z naszymi zdjęciami....
To co? Mam zgłaszac do moderatora czy nie??
zgłaszac zgłaszac !
tak jak mówisz
kazy zalogowany będzie do odnalezienia po IP w razie co
M
Melanie
Gość
anineczka pisze:Luleczka uchyl rabka tajemnicy?? O co chodzilo z tymi podgladaczami? Co ci pisali na Pw?
no ja tez jestem ciekawska ;D uchyl, uchyl !
M
Melanie
Gość
Dziękujemy Aletko
ja mogę ze swojej strony zaproponować forum nasze prywatne
jeśli byście reflektowały
musimy sobie to przedyskutowac i przemyśleć
zawsze możemy czytać co się dzieje na bb a pisać i umieszczać fotki na "naszym" forum, gdzie rejestracją będziemy my rządziły tzn my będziemy podejmowały decyzje kogo wpuścić - tak jak na str Paris
ja mogę ze swojej strony zaproponować forum nasze prywatne
jeśli byście reflektowały
musimy sobie to przedyskutowac i przemyśleć
zawsze możemy czytać co się dzieje na bb a pisać i umieszczać fotki na "naszym" forum, gdzie rejestracją będziemy my rządziły tzn my będziemy podejmowały decyzje kogo wpuścić - tak jak na str Paris
Ineczka pisze:Melanie jesli sie rozdrobnimy na forum prywatne i tutejsze to nam sie wszystko rozleci
właśnie, też tak myślę
Dziekujemy Aletko za zainteresowanie naszą sprawą. Wiadomo, że nie unikniemy podgladaczy i że zdarzaja się osoby, które nas cytuja itd. pisząc tu jestesmy tego swiadome. A jesli chodzi o rejestrację gości na BB to myślę ze byłby to dobry pomysł. Wiele for(forum?) nie wiem jak odmienic tak działa i chyba co niektórzy dwa razy się zastanowia zanim się zalogują. ( np ja)
A nie możnaby uruchomic jakiejs funkcji aby nie możnabyło drukować niektórych wątków??? Tak sobie gdybam, ale pewnie nie mozna
A nie możnaby uruchomic jakiejs funkcji aby nie możnabyło drukować niektórych wątków??? Tak sobie gdybam, ale pewnie nie mozna
ja mysle podobnie jak Ineczka. Można takie forum stworzyc ale nie jako prywatne bb :laugh:Ineczka pisze:Melanie jesli sie rozdrobnimy na forum prywatne i tutejsze to nam sie wszystko rozleci
reklama
M
Melanie
Gość
Aniulka pisze:Dziekujemy Aletko za zainteresowanie naszą sprawą. Wiadomo, że nie unikniemy podgladaczy i że zdarzaja się osoby, które nas cytuja itd. pisząc tu jestesmy tego swiadome. A jesli chodzi o rejestrację gości na BB to myślę ze byłby to dobry pomysł. Wiele for(forum?) nie wiem jak odmienic tak działa i chyba co niektórzy dwa razy się zastanowia zanim się zalogują. ( np ja)
ja mysle podobnie jak Ineczka. Można takie forum stworzyc ale nie jako prywatne bb :laugh:Ineczka pisze:Melanie jesli sie rozdrobnimy na forum prywatne i tutejsze to nam sie wszystko rozleci
no z tym drukowaniem, to fajny pomysł
ale Aniulko nie zatrybiłam drugiej połowy Twojego posta :
tzn, że raczej nie odpowiadało by Wam rozwiązanie ze swoim prywatnym forum ? :
Podziel się: