reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PODGLĄDACZE

reklama
Dziewczyny ja bym juz bardzo chciała żeby ta galeria była tylko Nasza...bo Mam Wam tyle zdjeć do pokazania...normalnie zrobiłam sobie na kompie specjalny folder i co fajniejsze zdjecie to je zapisuje...zebym jak przyjdzie do wklejanai to zadnego nie zapomniałą...dzisiaj np. moja niunioa tak jabłko jadła że normalnie sikałam ze śmiechu - chciałabym wam to pokazać, ale kurcze nie mogę... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: bo jeszcze moherowa berecioara zobaczy, wściekła jestem......

ale jak by co w folderze mam juz 36 zdjęć, wiec musicie sie spodziewać mojego ataku fotosowego...

Mel mam nadzieje ze mnie na magiczną listę też wpisałas ???

reklama
Do góry