reklama
M
Melanie
Gość
miyu - no kurcze nie
bo ostatecznie ustaliłyśmy inaczej - wysyłacie do mnie na pv - to poprawie tą listę
bo ostatecznie ustaliłyśmy inaczej - wysyłacie do mnie na pv - to poprawie tą listę
M
Melanie
Gość
a ja w sumie jej nawet nie przejrzałam kogo nie ma a kto jest
nie zastanawiałam się nad nią :
więc wysyłajcie, to uzupelnie
no i nie chciałam dopisywać sama tak z głowy, żeby potem ktoś kogo bym nie dopisała nie maił do mnie pretensji :
no i nie chciałam dopisywać sama tak z głowy, żeby potem ktoś kogo bym nie dopisała nie maił do mnie pretensji :
anineczka
królowa mrówek :P
A jest taka mozliwosc ze sie bedzie dodawalo osoby do ogladniecia zdjec?Melanie pisze:a ja w sumie jej nawet nie przejrzałam kogo nie ma a kto jest
Bo wlasnie gadalam z kuzynka i moze bedzie zagladala na forum. TYlko niewiem jeszcze jaki bedzie miala login ???
M
Melanie
Gość
to niech sie juz zarejestruje i będzie jasne
M
Melanie
Gość
juz Cię zapisuję na listę
Dzisiaj wiem już na pewno, że jestem tu inwigilowana
wkleiłam fotki prowokacyjnie 8) i prowokacja zakończyła się sukcesem - juz wiem kto mnie tu podgląda i opowiada po rodzinie różne ciekawe historie, które tu opisuję
i już wiem, kto rozpowiada, że umieszczam swoje nagie zdjęcia w interencie ;D
Pozdrawiam ;D - bo to też pewnie nie umknie uwadze podglądaczy
Dzisiaj wiem już na pewno, że jestem tu inwigilowana
wkleiłam fotki prowokacyjnie 8) i prowokacja zakończyła się sukcesem - juz wiem kto mnie tu podgląda i opowiada po rodzinie różne ciekawe historie, które tu opisuję
i już wiem, kto rozpowiada, że umieszczam swoje nagie zdjęcia w interencie ;D
Pozdrawiam ;D - bo to też pewnie nie umknie uwadze podglądaczy
reklama
M
Melanie
Gość
narazie ustaliłyśmy z moderatorkami, że zamkniemy 2 tematy
galerie
i september
wysłałam do Aletki liste ale nic sie nie dzieje :
PRSZYSYŁAJCIE SWOJE NICKI DO MNIE, UZUPEŁNIE LISTE I JUTRO WYSLĘ JESZCZE RAZ POPRAWIONĄ
jeśli sie nam to nie uda, to załatwimy to inaczej olice:
gdzieś indziej złożymy fotki, gdzie będzie dostęp tylko dla tych osób, które będziemy chciały tam widywać
galerie
i september
wysłałam do Aletki liste ale nic sie nie dzieje :
PRSZYSYŁAJCIE SWOJE NICKI DO MNIE, UZUPEŁNIE LISTE I JUTRO WYSLĘ JESZCZE RAZ POPRAWIONĄ
jeśli sie nam to nie uda, to załatwimy to inaczej olice:
gdzieś indziej złożymy fotki, gdzie będzie dostęp tylko dla tych osób, które będziemy chciały tam widywać
Podziel się: