reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PODGLĄDACZE

reklama
miyu - no kurcze nie :(
bo ostatecznie ustaliłyśmy inaczej - wysyłacie do mnie na pv - to poprawie tą listę :)

a ja w sumie jej nawet nie przejrzałam kogo nie ma a kto jest
nie zastanawiałam się nad nią ::)

więc wysyłajcie, to uzupelnie

no i nie chciałam dopisywać sama tak z głowy, żeby potem ktoś kogo bym nie dopisała nie maił do mnie pretensji ::) :)

Melanie pisze:
a ja w sumie jej nawet nie przejrzałam kogo nie ma a kto jest
nie zastanawiałam się nad nią  ::)

więc wysyłajcie, to uzupelnie

no i nie chciałam dopisywać sama tak z głowy, żeby potem ktoś kogo bym nie dopisała nie maił do mnie pretensji  ::) :)
A jest taka mozliwosc ze sie bedzie dodawalo osoby do ogladniecia zdjec?
Bo wlasnie gadalam z kuzynka i moze bedzie zagladala na forum. TYlko niewiem jeszcze jaki bedzie miala login ???

jak z zamkniętym forum??/
Mel ty chyba wiesz najlepiej i o co chodzi z tymi wiadomościami do Ciebie na pv? Co mam tam napisać? Bo ja już nie wiem a nie chcę zostać sama jak wy się pozamykacie na innym forum buuuuuuu... :( :-[ :-[ :-[ :( :( :(

juz Cię zapisuję na listę :)

Dzisiaj wiem już na pewno, że jestem tu inwigilowana :p
wkleiłam fotki prowokacyjnie 8) i prowokacja zakończyła się sukcesem - juz wiem kto mnie tu podgląda i opowiada po rodzinie różne ciekawe historie, które tu opisuję
i już wiem, kto rozpowiada, że umieszczam swoje nagie zdjęcia w interencie ;D

Pozdrawiam ;D - bo to też pewnie nie umknie uwadze podglądaczy :p

reklama
narazie ustaliłyśmy z moderatorkami, że zamkniemy 2 tematy
galerie
i september

wysłałam do Aletki liste ale nic sie nie dzieje ::)

PRSZYSYŁAJCIE SWOJE NICKI DO MNIE, UZUPEŁNIE LISTE I JUTRO WYSLĘ JESZCZE RAZ POPRAWIONĄ

jeśli sie nam to nie uda, to załatwimy to inaczej :police:
gdzieś indziej złożymy fotki, gdzie będzie dostęp tylko dla tych osób, które będziemy chciały tam widywać :)

Do góry