reklama
anineczka
królowa mrówek :P
no wlasnie.edyta27 pisze:Witaj Kingusia.
Czekamy na parę słów o Tobie i Twojej dzidzi :laugh:
bo widze ze dzidzia w naszym wieku ;D
ale to juz na dzieci wrzesniowek
L4dY-bIrd
doula
czesc a to cos strasznego podpierac sie waszymi doswiadczeniami w rozwiązywaniu swoich problemow z maluszkiem ??? Bo jak ma sie naprzykłąd problem z kupkami to szuka sie działu gdzie juz starsze o pare miesiecy dzieciaczki to przerabiały : a że wy jestescie takie obcykane to chyba niemacie nic przeciwko ze swoimi postami pomagacie .... ..
...czy macie ??? bo ja juz zgłupiałam :
anineczka
królowa mrówek :P
kolezanka chyba od poczatku nie sledzila problemu ???L4dY-bIrd pisze:czesc a to cos strasznego podpierac sie waszymi doswiadczeniami w rozwiązywaniu swoich problemow z maluszkiem ??? Bo jak ma sie naprzykłąd problem z kupkami to szuka sie działu gdzie juz starsze o pare miesiecy dzieciaczki to przerabiały : a że wy jestescie takie obcykane to chyba niemacie nic przeciwko ze swoimi postami pomagacie .... ..
Wlasnie tak jak pisze Gosiczka nie mozemy pojac po co sie drukuje nasze i naszych pociech zdjecia
A to ze ktos bierze z nas przyklad bardzo nas cieszy
L4dY-bIrd pisze:czesc a to cos strasznego podpierac sie waszymi doswiadczeniami w rozwiązywaniu swoich problemow z maluszkiem ??? Bo jak ma sie naprzykłąd problem z kupkami to szuka sie działu gdzie juz starsze o pare miesiecy dzieciaczki to przerabiały : a że wy jestescie takie obcykane to chyba niemacie nic przeciwko ze swoimi postami pomagacie .... ..
i ja tez podpisuje się pod postem anineczki. Czytaj sobie ile chcesz i korzystaj z doświadczenia "starszych" mamuś ale broń Boże nie drukuj naszych fotek.
A jak masz problem, zawsze możesz zapytac. Napewno pomozemy najlepiej jak bedziemy umiały, chociazby dobrym słowem...
Witam też "podgladaczkę" Kingusię i zapraszam do nas na wrzesień... pisz o sobie i swim bejbolku. Będzie nam miło. Jak pewnie wiesz wszystkie mamusie czują się tu jak u siebie w domu, tak, że żadnego ALE... pisz i juz :laugh:
L4dY-bIrd
doula
... a po po co miałabym drukować ???
Dziekuje za zaproszenie w razie problemów .Jezeli nieznajde odpowiedzi czy u was czy u innych forumowiczek to napewno nieomieszkam zapytać
Dziekuje za zaproszenie w razie problemów .Jezeli nieznajde odpowiedzi czy u was czy u innych forumowiczek to napewno nieomieszkam zapytać
M
Melanie
Gość
żeby zrobić sobie owijacze na zeszyty ??? : ;D
reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
: : :
Podziel się: