reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PODGLĄDACZE

reklama
czesc a to cos strasznego podpierac sie waszymi doswiadczeniami w rozwiązywaniu swoich problemow z maluszkiem ??? Bo jak ma sie naprzykłąd problem z kupkami to szuka sie działu gdzie juz starsze o pare miesiecy dzieciaczki to przerabiały ::) a że wy jestescie takie obcykane to chyba niemacie nic przeciwko ze swoimi postami pomagacie .... :) ..
...czy macie ??? bo ja juz zgłupiałam ::)

My mamy coś przeciwko zbokom i drukarzom, którzy nie wiadomo po co drukują nasze zdjęcia. jeśli nie należysz do którejś z tych grup to nie masz się czego bac i zapraszamy do nas, możesz pytac o co chcesz ;D

L4dY-bIrd pisze:
czesc a to cos strasznego podpierac sie waszymi doswiadczeniami w rozwiązywaniu swoich problemow z maluszkiem  ??? Bo jak ma sie naprzykłąd problem z kupkami to szuka sie działu gdzie juz starsze o pare miesiecy dzieciaczki to przerabiały  ::) a że wy jestescie takie obcykane to chyba niemacie nic przeciwko ze swoimi postami pomagacie .... :) ..
                  ...czy macie  ???   bo ja juz zgłupiałam  ::)
kolezanka chyba od poczatku nie sledzila problemu ???
Wlasnie tak jak pisze Gosiczka nie mozemy pojac po co sie drukuje nasze i naszych pociech zdjecia ;)
A to ze ktos bierze z nas przyklad bardzo nas cieszy ;)

L4dY-bIrd pisze:
czesc a to cos strasznego podpierac sie waszymi doswiadczeniami w rozwiązywaniu swoich problemow z maluszkiem ??? Bo jak ma sie naprzykłąd problem z kupkami to szuka sie działu gdzie juz starsze o pare miesiecy dzieciaczki to przerabiały ::) a że wy jestescie takie obcykane to chyba niemacie nic przeciwko ze swoimi postami pomagacie .... :) ..
...czy macie ??? bo ja juz zgłupiałam ::)

i ja tez podpisuje się pod postem anineczki. Czytaj sobie ile chcesz i korzystaj z doświadczenia "starszych" mamuś ale broń Boże nie drukuj naszych fotek.

A jak masz problem, zawsze możesz zapytac. Napewno pomozemy najlepiej jak bedziemy umiały, chociazby dobrym słowem...

Witam też "podgladaczkę" Kingusię i zapraszam do nas na wrzesień... pisz o sobie i swim bejbolku. Będzie nam miło. Jak pewnie wiesz wszystkie mamusie czują się tu jak u siebie w domu, tak, że żadnego ALE... pisz i juz :laugh:

... a po po co miałabym drukować ???
Dziekuje za zaproszenie w razie problemów .Jezeli nieznajde odpowiedzi czy u was czy u innych forumowiczek to napewno nieomieszkam zapytać :)

no własnie tez się zastanawiamy PO CO niektórzy drukują.... i nie możemy wpasc na żaden mądry pomysł

reklama
Do góry