olka11135
Fanka BB :)
No że za wcześnie
Za wcześnie na co?
Ile jesteś dni po owulacji?
Ja jestem obecnie jakieś 10/12dpo i już od kilku dni mam II kreski na teście.
Test powinien być pozytywny 8-12dpo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No że za wcześnie
nw ile bo ja po owulacji kilka dni miałam przytulanki z mężem z kalendarzyka wychodzi 9 dni a powinnam miesiączkę dostać 4 dni temu a jej brak tylko takie plamienia jasno różowe i nic więcejZa wcześnie na co?
No to zrób test i będzie wszystko jasnenw ile bo ja po owulacji kilka dni miałam przytulanki z mężem z kalendarzyka wychodzi 9 dni a powinnam miesiączkę dostać 4 dni temu a jej brak tylko takie plamienia jasno różowe i nic więcej
nw ile bo ja po owulacji kilka dni miałam przytulanki z mężem z kalendarzyka wychodzi 9 dni a powinnam miesiączkę dostać 4 dni temu a jej brak tylko takie plamienia jasno różowe i nic więcej
i jak sytuacja? Robiłaś test?Jutro z rana zrobię jak się miesiączka nie rozkręci przez noc bo dalej plamie
A jak czułe testy robiłaś, jeśli mogę zapytać?Za wcześnie na co?
A jak czułe testy robiłaś, jeśli mogę zapytać?
A jaka one mają czulosc? Bo przyznam że nigdy nie korzystałam i nie znam się na nich.. 25 czy 10 ?Zaczęłam od facelle paskowych bo mi nigdy nie pokazały fejkowej kreski, a wiem że szybko łapią - kreska bardzo ładnie ciemniała. Od góry: środa, czwartek (beta 30), piątek
Zobacz załącznik 1519261
A jaka one mają czulosc? Bo przyznam że nigdy nie korzystałam i nie znam się na nich.. 25 czy 10 ?