Bibi89
Fanka BB :)
Super, a co Cie powstrzymuje przed zrobieniem testu ?Tak był
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, a co Cie powstrzymuje przed zrobieniem testu ?Tak był
Kalendarzyk nie jest wiarygodny. Kalendarz wylicza na podstawie poprzednich cykli. Więc logiczne że jeśli miałaś poprzednie cykle po 32-36 będzie tak. Ale jeśli 'mialas' owulacje 14 dni temu to okres powinnaś dostać na dniach.Ale u mnie w kalendarzyku jest że jeszcze 5 dni do okresu jest a nie miałam żadnych plamien byłam dwóch ciążach i w pierwszej a nie drugiej nie miałam plamien tylko jak 4 dni mi się spóźniał okres to wtedy robiłam test
A nie mam okresuAle jeśli owulacja była 14 dni temu to okres powinnaś już dostać. Test Ci wyjdzie w 100% wiarygodny 14 dni od owulacji.
Nic mi nie przeszkadzaSuper, a co Cie powstrzymuje przed zrobieniem testu ?
Znaczy 14 dni od owulacjiNo to jak jesteś 14 dni po zapłodnieniu to gratuluję
No to zamiast pytać na forum zrób testNic mi nie przeszkadza
To zrób test. Test będzie wiarygodny.A nie mam okresu
Witam jeden dzień mi się spóźnia miesiączka ale jeszcze nie chce robić testu ponieważ boję się że znowu się rozczaruje
Ale to co my z tym mamy zrobić?Witam jeden dzień mi się spóźnia miesiączka ale jeszcze nie chce robić testu ponieważ boję się że znowu się rozczaruje