reklama
Madlein
Fanka BB :)
Obstawiam, że żadnej ciąży nie było. W rzekomo 4tc żaden sprzęt nie znajdzie w jamie macicy "czegoś tam" związanego z ciąża, bo zwyczajnie tego tam nie ma. Po zapłodnieniu komórka jajowa ma do przebycia sporą drogę nim trafi do jamy macicy i się uwidoczni.
Matka 2+1
Początkująca w BB
To jak wyjaśnisz pozytywny test ciążowy? Skoro już będziemy przy tym że ciąży nie było.to szukałam informacji i wszędzie pisze że test może się mylić tylko w jedną stronę. Że jest negatywny a ciąża jest. Mogę również dołączyć zdjęcie z USG na którym coś widać. Nie wiem jak będzie z jakością. To że byłam w 4 tygodniu to tylko moje przypuszczenia ale mógłby być to 6 albo 7 bo nie ukrywam że o kiedy miałam założoną wkładkę nie pilnowałam kiedy dokładnie mam okres.Obstawiam, że żadnej ciąży nie było. W rzekomo 4tc żaden sprzęt nie znajdzie w jamie macicy "czegoś tam" związanego z ciąża, bo zwyczajnie tego tam nie ma. Po zapłodnieniu komórka jajowa ma do przebycia sporą drogę nim trafi do jamy macicy i się uwidoczni.
Pokaż zdjęcie tak z ciekawości. Jeśli chodzi o testy osoby które bywają na wątku starania wiedza, że się to zdarza , co mnie dziwiło jednak kilka kobiet wstawiało pozytywy bez ciąży. Mogła byc w ich przypadku biochemiczna, ale miały szybkie wizyty u gin i nic.To jak wyjaśnisz pozytywny test ciążowy? Skoro już będziemy przy tym że ciąży nie było.to szukałam informacji i wszędzie pisze że test może się mylić tylko w jedną stronę. Że jest negatywny a ciąża jest. Mogę również dołączyć zdjęcie z USG na którym coś widać. Nie wiem jak będzie z jakością. To że byłam w 4 tygodniu to tylko moje przypuszczenia ale mógłby być to 6 albo 7 bo nie ukrywam że o kiedy miałam założoną wkładkę nie pilnowałam kiedy dokładnie mam okres.
W Twoim przypadku dziwi mnie wyciągnięcie wkładki bez zlecenia bety
Matka 2+1
Początkująca w BB
Pokaż zdjęcie tak z ciekawości. Jeśli chodzi o testy osoby które bywają na wątku starania wiedza, że się to zdarza , co mnie dziwiło jednak kilka kobiet wstawiało pozytywy bez ciąży. Mogła byc w ich przypadku biochemiczna, ale miały szybkie wizyty u gin i nic.
[/QUOTE
Pokaż zdjęcie tak z ciekawości. Jeśli chodzi o testy osoby które bywają na wątku starania wiedza, że się to zdarza , co mnie dziwiło jednak kilka kobiet wstawiało pozytywy bez ciąży. Mogła byc w ich przypadku biochemiczna, ale miały szybkie wizyty u gin i nic.
Madlein
Fanka BB :)
Nie jeden test fałszywie pozytywny widziałam na własne oczy. Niestety mylą się i przekonałam się o tym na własnej skórze.
Druga kwestia to niektóre schorzenia mogą wpływać na to, że test jest pozytywny. Warto wgłębić się w temat. A zdjęcie USG chętnie zobaczę.
Druga kwestia to niektóre schorzenia mogą wpływać na to, że test jest pozytywny. Warto wgłębić się w temat. A zdjęcie USG chętnie zobaczę.
Matka 2+1
Początkująca w BB
Nie jeden test fałszywie pozytywny widziałam na własne oczy. Niestety mylą się i przekonałam się o tym na własnej skórze.
reklama
Jak się czujesz po wizycie ? Co powiedział lekarz ?Zdublowany się zdjęcia.
Podziel się: