reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Podążając za swoją pasją :)

reklama
beatka, piekne masz orchidee! i zgadzam sie co do formy polewania, tak najlepiej. jeszcze dodam, ze orchidee uwielbiaja akwarium, bo para im cyrkuluje.
z takich naprawde pieknych i dosc trudnych w sumiie polecam Vanda, jest bez kory, same korzenie i kwatki. spryskuje sie go i wiesza na zylce, ale jak kwitnie..... fenomenalny kwiat.

lucere, kozacka maskotka!!!

a moje hobby.... ja mam kilka.
praca moja jest moim hobby, wiec projektowanie.
i od widomych zdarzen pewnego wieczoru zaczely ciagnac mnie one. natretna mysl w glowie,zebym zaczela je malowac. ja... haha jak powiedzialam mamie, ze namaowalam cos farbami, to pekala ze smiechu :-D:-D do momentu az jej je pokazalam. musiala zobaczyc,ze sama je namalowalam ;) hahahah bo ja w zyciu, ale to w zyciu nie umialam malowac. jakos samo przyszlo i od czasu do czasu, siade sobie z nimi i maluje je. przynosza mi spokoj. mialam ich duzo, ale porozdawalam tym co je chcieli i niewszystkie fotografowalam. (badzcie laskawe, w nich jest masa bledow technicznych, ale nic a nic mi nei przeszkadzaja ;) )

aniol.jpganiol1.jpganiol2.jpg

Załączniki

• aniol.jpg
    aniol.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 108
  • aniol1.jpg
    aniol1.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 107
  • aniol2.jpg
    aniol2.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 111
Anney ja podziwiam osoby potrafiące malować farbami mi to nigdy nie wychodziło. Piękne.
Co do vandy to powiem Ci że przymierzam się do zakupu niebieskiej:-)
Właśnie zaczyna mi kwitnąc sabotek. Gdy się rozwinie wstawie w całej okazałości. Co do akwarium to nit mam miejsca w domu na takie rzeczy ale kiedyś marzy mi się orchidarium na ogrodzie

Załączniki

• 1423081835528.jpg
    1423081835528.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 92
beatka piekny jest!

vande polecam bardzo.daj znac jak juz ja nabedziesz :-)

Ok 200 zł muszę mieć plus wazon szklany lub właśnie ją powiesić. Podobają mi się tez na kawalku kory montowane na ścianę ale to chyba dużo zachodu z pielegnacja

w wazonei jst o tyle latwiej, ze para cyrkuluje i masz mneij pracy.
wiszaca na wolnym powietrzu musi byc czesciej sprywskiwana.
ja przy sianie niespecjalnei lubie zwz na utrzymanie sciany ;) ale pod sufitem, czy wlasnie w duzym wazonie/szkle/ akwa super.
kiedys robilismy dekoracje slubna, nad stolem mlodych bylo 10 vandek ulozonych w kule. co pieknego. ale tu tez ilosc to robila.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kup wazon. szkoda scian ;) i jak wisza w powietrzu trzeba je zesciej spryskiwac, a tak to para cyrkuluje sobie w wazonie.

Lucere sliczna sowka

Anney ja tez podziwiam osob ktore potrafia rysowac/malowac. Ja to beztalencie jestem

Beatka sliczne te twoje kwiaty

reklama
anney - super! też podziwiam osoby malujące farbami :) mi to zdecydowanie ni idzie..
wieciee co, kiedyś wydawało mi się że ja nic nie umiem. Nie umiałam ładnie malować (niczym), ani śpiewać ani grać.. i miałam wtedy wrażenie że świat ogranicza się tylko do takich talentów..

potem robiłam z siostrą kolczyki z koralików :D ot takie babskie zajęcie, ale troche otworzyło mi oczy. A teraz to już mam wrażenie ze jest mnóśtwo rzeczy za które bym się chciała wziać i którym bym podołała :)
Ot wczoraj oglądałam co to jest sutasz i byłam w szoku jakie to piękne i proste.
Szydełkowanie które dopiero co zaczęłam. Chciałabym sie nauczyć szyć na maszynie i robić na drutach.
aa, i troche lepiłam w glinie w zeszłym roku :) świetna zabawa! i jaki relaks :D
l
lucalew - chętnie wezmę sie za zieloną sówkę, jak tylko zdobędę włóczkę. Póki co mam bardzo ograniczony zasób kolorów. Niewiele wzielam z pl.

cinamona - mam pytanie hiszpanskie :D gdzie moge znaleźć włóczki tutaj w es? Albo jak sie nazywa hiszpanska pasmanteria albo sklep z włóczkami? :)

Do góry