reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Podążając za swoją pasją :)

Ja nie mam talentów manualnych. Podziwiam obrazek. Za to robiłam świetne nalewki, ale teraz będzie czas, żeby nabrały głębi smaku, zanim skończę karmić ;)

reklama
śliczny rysunek.
Czapeczki z wełny dla dzieci super :) Ja kiedyś się uczyłam robić na szydełku, ale nie mam do tego cierpliwości.

Nowiutki rysunek, dziś w ramach relaksu :). Pomysły zgapiam z internetu.
IMG_20150127_173306.jpg

Załączniki

• IMG_20150127_173306.jpg
    IMG_20150127_173306.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 122
Hej :)

lilija - cudne rysunki!

gnidka - ja też tak chcę.. zaczynam zabawe zvszydełkowaniem i jeszcze prawie nic nie umiem a już tyle bym chciała zrobić.. Podziwiam!

Jeśli o mnie chodzi to zawsze lubiłam fotografie - troche robilam zdj na slubac, chrztach.. ale mnie nei wciągnęło. Po narodzinach córki nakręciłam sie na fotografie dziecięcą i rodzinną i uwielbiam to! Teraz z racji tego że jestesmy na emigracji to raczej tematu nie moge pociągnać :/ bo póki co robiłam głównie znajomym.
Teraz mam wielką chęć właśnie rozwijać szydełkowanie - troszeńkę umiem, ale zrobilam do tej pory spodenki, opaskę i czapeczke kończę :) a już mam tyyyle planów czego to ja nie zrobię...

Ja kiedyś chodziłam do pałacu młodzieży na fotografikę i bawiłam się w czarno-białe zdjęcia. Nawet nieźle mi szło, ale jakoś to zostało za mną. Teraz myślę, że może jak nie będę mogła się ścigać na rowerze, to wrócę do zdjęć i będę ćwiczyła fotografowanie kolarzy, bo i tak pewnie czasem będę jeździć z moim mężem na te wyścigi.

reklama
Do góry