reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Początek 9tc i zaraz zwariuje [emoji22]

Dmalw

Fanka BB :)
Dziewczyny,
Wiem , ze watek ,,nie czuje objawów,, przewijał się 1000 razy prze forum.
Jestem po dwóch poronieniach.
2.10 byłam na usg (7+3) do tego czasu ból podbrzusza i ból piersi.
Od 4/5 dni nie czuje zupełnie bić i nastawiam się na najgorsze...
Nie mam możliwości podejść na usg dzisiaj ale już ni dr wyć chce.
I czytam w necie ,ze brak objawów oznacza często obumarcie.
Pierwsza ciąża o umarła ba tym etapie i czułam podobnie, ze wszystko mi minęło :((

reklama
reklama
A ktory tydziwn i jaka jest beta?
Moze od poczatku
OM 13.08 przy nieregularnych cyklach trwajacych 27-35 dni. 27.09 pierwsza wizyta. Z usg 5t+6 czyli ciaza mlodsza: gs 18.4mm, crl 1.66mm. Wszystko niby bylo ok. Wczoraj wizyta gin powiedzial ze jak na 7 tydz powinien byc ladny zarodek ale go brak. Cos tam wspomniala ze pecherzyk jakby sie splaszczyl. Nie dostalam zdjecia z wczoraj i przez ten stres nic nie pamietam. Dostalam skierowanie na bhcg bylam wczoraj. Jutro mam powtorzyc i w poniedzialek zadzwonic do przychodni ( u nas wyniki odbiera polozna z przychodni) dowiedziec sie o wynik. A wizyta w piatek 18.10. A objawy jak byly tak i sa: brak apetytu, bole tzn takie gniecenie w jajniku raz jednym raz drugim i podbrzuszu, bolesnosc piersi wieczorami po calym dniu i te uczucie jakby caly czas cos cieklo ze mnie a i smigam siusiu co pol godz.
Dodam ze mam prawie 9 letniego syna i tam ciaza byla ksiazkowa. Druga ciaza w styczen 2018. Brak tetna plodu ciaza zatrzymala sie w 6t+4 zabieg w 11 tyg. A czulam sie okropnie plakalam i wrzeszczalam na zmiane tak hormony dawaly mi popalic

Moze od poczatku
OM 13.08 przy nieregularnych cyklach trwajacych 27-35 dni. 27.09 pierwsza wizyta. Z usg 5t+6 czyli ciaza mlodsza: gs 18.4mm, crl 1.66mm. Wszystko niby bylo ok. Wczoraj wizyta gin powiedzial ze jak na 7 tydz powinien byc ladny zarodek ale go brak. Cos tam wspomniala ze pecherzyk jakby sie splaszczyl. Nie dostalam zdjecia z wczoraj i przez ten stres nic nie pamietam. Dostalam skierowanie na bhcg bylam wczoraj. Jutro mam powtorzyc i w poniedzialek zadzwonic do przychodni ( u nas wyniki odbiera polozna z przychodni) dowiedziec sie o wynik. A wizyta w piatek 18.10. A objawy jak byly tak i sa: brak apetytu, bole tzn takie gniecenie w jajniku raz jednym raz drugim i podbrzuszu, bolesnosc piersi wieczorami po calym dniu i te uczucie jakby caly czas cos cieklo ze mnie a i smigam siusiu co pol godz.
Dodam ze mam prawie 9 letniego syna i tam ciaza byla ksiazkowa. Druga ciaza w styczen 2018. Brak tetna plodu ciaza zatrzymala sie w 6t+4 zabieg w 11 tyg. A czulam sie okropnie plakalam i wrzeszczalam na zmiane tak hormony dawaly mi popalic
Mi prawie w 8tyg pokazal siw zarodek....beta byla Ponad 30000 gdzie wszedzie siw mowi ze zarodek widac przy 1000...poczekaj....ja chodziłam co tydz na usg bo tez nie bylo widac zarodka...wiem co czujesz...ale nie mamy na to wplywu..musisz kochana czekac

Mi prawie w 8tyg pokazal siw zarodek....beta byla Ponad 30000 gdzie wszedzie siw mowi ze zarodek widac przy 1000...poczekaj....ja chodziłam co tydz na usg bo tez nie bylo widac zarodka...wiem co czujesz...ale nie mamy na to wplywu..musisz kochana czekac
Wiem. Dlatego czekam cierpliwie do wynikow z bhcg w poniedzialek i wtefy bd sie martwic. Dzis zabralam aie za pozadne sprzatanie zeby nie myslec;-)

Ja nie miałam żadnych objawów, byłam pewna że z ciąży nic nie będzie, tez po 2 pronieniach ,i tak od wizyty do wizyty , a Teraz leży koło mnie 2 tygodniowe bobo ,będzie dobrze zobaczysz

reklama
Do góry