reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Początek 9tc i zaraz zwariuje [emoji22]

Dmalw

Fanka BB :)
Dziewczyny,
Wiem , ze watek ,,nie czuje objawów,, przewijał się 1000 razy prze forum.
Jestem po dwóch poronieniach.
2.10 byłam na usg (7+3) do tego czasu ból podbrzusza i ból piersi.
Od 4/5 dni nie czuje zupełnie bić i nastawiam się na najgorsze...
Nie mam możliwości podejść na usg dzisiaj ale już ni dr wyć chce.
I czytam w necie ,ze brak objawów oznacza często obumarcie.
Pierwsza ciąża o umarła ba tym etapie i czułam podobnie, ze wszystko mi minęło :((

reklama
reklama
Wiedziałam, że będzie dobrze! [emoji3590]
Teraz się już nie stresuj tylko ciesz brakiem tych okropnych objawów, bo z mdłościami to idzie zwariować [emoji849]
Nawet nie wiesz jak się cieszę, że wszystko jest w porządku! [emoji3590]
Trzymaj się mocno i zero stresu!!! [emoji3590]

reklama
Do góry