reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u ginekologa.

kaśka76 ja miałam przeczucia że będzie mały facio ale mam nadzieję żę to się nie zmieni już bo się juz nastawiłam na chłopa :laugh: zresztą mały bobek dobrze się ustawił rozkraczył się jak żaba i pokazał co ma myślę że pannie by tak nie odstawało ;D

reklama
Agao: pierwsze pytanie jakie zadałam Krzyśkowi po wyjściu z gabibetu: chłopie a czy ty wiesz jak się chłopców wychowuję, bo ja nie mam zielonego pojęcia o tym. Dzidzia nasza ma upodobanie do podwijania nóżek pod pupę. Pan stwierdził, że to może byćjeszcze ewentualniee tak duża łęchtaczka (w trakcie rozwoju) - ale powiedział to chyba po to coby mnie pocieszyć. Musiałam sobie myślenie przestawić - że teraz to będzie synuś.

kaśka 76 to będziesz mieć chłopca? taka gigantyczna łechtaczka? kurczę chyba u mnie to nie łechtaczka tzn, u mnie tak ale u dzidzi mojej to chyba nie??? bardzo to jajowate i dość odstające łechtaczka też może taka być?

nie wiem, może ja się pocieszam, że widziałam coś małego, a co w rzeczywistości było większe. tewraz to nie pamiętam już. on cośmówił, że u dziewczynek w różnych stadiach rozwoju łechtaczka może być mniej lub bardziej nabrzmiała. nie wiem nie znam się, ale zauważyłam, że podświadomie już mówię o Fasolce - ON.

no tak !
ale po co dr mówił mi o płci jak nie był pewien to mógł powiedzieć że jeszcze nie widać albo że nie jest pewien :-[

ja wiem że to jeszcze dużo czasu ale chciałam was zapytać czy wasz lekarz prowadzący będzie przy porodzie bo ja mam taką możliość ale kosztuje to koło 800 zł (z tego co słyszałam o moim lekarzu) a jak jest u was?

Witam
Agao: sądzę, że jeśli Wam powiedział, to jest pewny tego co widział. Będzie dobrze, zobaczysz, bedzie śliczny chłopczyk. ::) A imię wybieracie powoli?

Ewik: wiem, że w Sosnowcu też kosztuje 800zł, chyba że akurat zaczniesz rodzić tak jak Twój lekarz ma dyżur. Ja będę mieć planowaną cesarkę, u nas robią rano, będzie moja ginka i jeszcze jeden lekarz. Aż "lepiej" mi się robi, gdy myślę, że w marcu będą studenci na praktykach.

reklama
:) W Krakowie słyszałam o 500- ale co do mojego lekarza się nie orientuję...Jeszcze trochę czasu zostało -żeby się dowiedziec co mnie czeka!Choć po wizycie na oddziale-ordynator mówił jakby to ..już miało nastąpić.W każdym razie oglądałam sale porodówkę-zwykłą i rodzinną.Pozdrawiam,Aga  ;)

Do góry