A moje beda w srode. Dzis na usg dzidzia tak sie wiercila i stawala na glowie,ze bylo ciezko zlapac wymiary. Pozwalala tylko ciagle ogladac swoj mozg. Filmiku nie dostalam wlasnie dlatego,ze mala byla ciagle tylem lub na glowie Moze doktor dogra mi cos w srode. Ale wiem juz ,ze wszystkie wymiary sa ok,naczynia itd. wyjatkowo dokladny i sympatyczny lekarz. Nic mu nie sugerowalam,sam orzekl,ze wedlug niego to dziewczynka. Jutro lece oddac krew.
reklama
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
No to cieszę się Monia , mi też powiedział, ale siedzę cicho i czekam 10 tygodni na potwierdzenie jego przypuszczeń. Przy odbiorze wyników będziesz miała jeszcze konsultację u doktora , więc też wszystko Ci wyjaśni. Żałuję, że się dzisiaj nie spotkałyśmy, byłam o 20:15 na miejscu , więc byłaś już pewnie po badaniu.
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
MONIA! Czekamy na zdjęcia maluszka w dziale USG
Rozgladalam sie za Toba jak wychodzilam,mysle,ze bym poznala. Ale rzeczywiscie ja juz chyba wyszlam o tej godzinie. Zdjec nie wklejam,nic na nich nie widac. Widocznie pan dr robil takie,ktore jemu bardziej pasowaly do wyliczen. Zreszta sam byl zawiedziony,ze filmiku mi nie da. Dzidzia byla bardzo zawzieta i nie chciala pozowac. Wazne,ze udalo sie wziac wszystkie wymiary. ANIK to badanie jest naprawde fantastyczne,nie ma zadnego porownania do zwyklego usg,wszystko mozna podejrzec.Dzis lece na krew,jutro rano do mojej przychodni na ssg,bo jestem umowiona i glupio mi nie pojsc,tymbardziej,ze doktor mnie doskonale pamieta. A po poludniu beda wyniki i moze dogranie filmu. Fajnie bylo.
Byłam 29 u lekarza i i widziałam maleństwo jak sobie podskakuje w brzuszku, miało 5.3 cm. I z badania wykazuje że wszystko jest ok. Następną wizytę mam za miesiąc juz bez usg, no chyba że będą wskazania. Usg trwało ok 30 minut jak nie dłużej więc mam nadzieję że pani doktor wszystko dobrze sprawdziła. Jedyny minus to fakt że u mojej gin nie mogę sluchać serducha, ale mam nadzieje że jest wszystko ok.
Jeśli moja gin nie będzie kazać mi robić dodatkowych badań nie będę ich robić zwłaszcza że na razie wszystko jest ok. Komuś trzeba zaufać.
A i kazała mi brać Maternę jak skończę opakowanie Foliku.
Dawno nie pisałam ale Kasianka trzymaj się cieplutko.
Jeśli moja gin nie będzie kazać mi robić dodatkowych badań nie będę ich robić zwłaszcza że na razie wszystko jest ok. Komuś trzeba zaufać.
A i kazała mi brać Maternę jak skończę opakowanie Foliku.
Dawno nie pisałam ale Kasianka trzymaj się cieplutko.
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Cieszę się MOnia, że Ci się podobało, bo ja jestem zachwycona dr Zwolińskim - jeszcze nie miałam nigdy lekarza z takim podejściem do pacjentki. Teraz jestem umówiona w 22 tygodniu, więc może umówimy się razem na tem sam dzień?? W końcy poznałybyśmy się osobiście.
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Agneska, super, że wszystko jest w porządku, tak trzymaj!
Mozliwe,ze tak zrobimy,chociaz ja w tej chwili jeszcze sie nie bede sie umawiac. Widze,ze dlugich kolejek nie ma,wiez zawsze zdaze. Ja jestem zauroczona panem Z. Uroczy czlowiek. Dobrze,ze mi go polecilas. Moze wogole kiedys zrobimy male spotkanko ciezarowek,szkoda tylko,ze nie wszystkie mieszkaja tutaj. Ale by bylo!!!! Anik zobacze co powie doktor, kiedy bedzie najlepszy okres do ponownych ogledzin. Wtedy juz sie dogadamy.
reklama
Podziel się: