reklama
katiNJ
Fanka BB :)
Moja lekarka na poniedzialkowej wizycie powiedziala ze po 28 tyg to juz mozna urodzic w kazdej chwili. Najniebezpieczniej jest do 28 tyg.
koga
Mama Maksa i Julka
to by było fajnie na pocz. marca jeżeli faktycznie maluch byłby donoszony - ale obawiam się, że jako pierworódka mam szansę raczej rodzić po terminie niż przedAniam pisze:Koga, mamy ten sam termin, wiec troche cie pociesze. Mi lekarka powiedziala, ze po 9 marca moge juz rodzic- dziecko bedzie donoszoneCzyli grunt to wytrzymac do poczatku marca
A tyle to na pewno damy rade
![]()
![]()
![]()
choć z drugiej strony biorąc pod uwagę okoliczności poczęcia - dość zaskakującego - to musiało to nastąpić raczej na samiutkim początku cyklu - czyli może jednak urodzę ciut wcześniej :
też śłyszałam, że do 28 tygodnia jest najgorrzej a później już lepiej i z górki
ja od 2 dni czułam częstsze spinanie brzusia i leżę non stop prawie
wizytę mam w połowie przyszłego tygodnia, oby dotrwać jak najdalej ja mam terminy od 2 marca do 11 marca zobaczymy szczerze mówiąc nie chciałabym przenosić ale zbyt szybko też nie
Mirka siostra miałą termin na 2 lllipca a urodziła 12 czerwca -podobno 1 dzień dzielił Szymcia od bycia wcześniakiem ale mu się upiekło
27 na wizycie gin macał moją szyjkę i stwierdził że jest bardzo dobrze
ciekawe co teraz
poza tym mam schizy że zaraz uodzę a poród śni mi się niemal codziennie
za wózek daliśmy zaliczkę czekamy na kaśę żeby go odebrać
wyprawkę mama m wysyła w sobotę
musimy kupić łóżeczko materac i zawartość TEŻ JESTEM W PROSZKU
ja od 2 dni czułam częstsze spinanie brzusia i leżę non stop prawie
wizytę mam w połowie przyszłego tygodnia, oby dotrwać jak najdalej ja mam terminy od 2 marca do 11 marca zobaczymy szczerze mówiąc nie chciałabym przenosić ale zbyt szybko też nie
Mirka siostra miałą termin na 2 lllipca a urodziła 12 czerwca -podobno 1 dzień dzielił Szymcia od bycia wcześniakiem ale mu się upiekło
27 na wizycie gin macał moją szyjkę i stwierdził że jest bardzo dobrze
ciekawe co teraz
poza tym mam schizy że zaraz uodzę a poród śni mi się niemal codziennie
za wózek daliśmy zaliczkę czekamy na kaśę żeby go odebrać
wyprawkę mama m wysyła w sobotę
musimy kupić łóżeczko materac i zawartość TEŻ JESTEM W PROSZKU
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Agawa, nie martw się, będzie dobrze!
a ja dzisiaj miałam wizytę u gin wchodze do kliniki a pani do mnie mówi że mojego lekarza nie ma a ona nie mogła się do mnie dodzwonić bo ma zły nr. telefonu.... o ludzie no naprawde żebym tam chodziła od 2 miesięcy ale ja pod opieką LUXMEDU jestem od 4 lat i nie tylko ginekologiczna i wcześniej nie było problemu ze skontaktowaniem się ze mną
w efekcie trafiłam do jakiejś nowej gin bo do jakiegoś gin musiałam pójść po recepty i zwolnienie tylko się niepotrzebnie zestresowałam i usłuszałam od pani doktor że mi dupa urosła! \uwierzycie taki tekst jakby conajmniej wiedziała jaką miałam wcześniej i jakbyśmy się znały od stu lat
w efekcie trafiłam do jakiejś nowej gin bo do jakiegoś gin musiałam pójść po recepty i zwolnienie tylko się niepotrzebnie zestresowałam i usłuszałam od pani doktor że mi dupa urosła! \uwierzycie taki tekst jakby conajmniej wiedziała jaką miałam wcześniej i jakbyśmy się znały od stu lat
Dzięki Anik wiem że będzie. Nawet lekarz sie zdziwił że nie oponowałam i chętnbie sie zgodziłam. Wrazie jak by co będe pod kontrolą - najwyżej mnie poszyją.ANIK78 pisze:Agawa, nie martw się, będzie dobrze!
reklama
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Agawa, może podszycie nie będzie konieczne, na razie niech zrobią Ci badania, a Ty dużo odpoczywaj i pamiętaj, że nie można Ci się stresować. Przekazuj nam wieści przez Monię, będziemy czekać na informacje o Tobie i maleństwie. Buziaki.
Podziel się: