reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u ginekologa.

no baaaaardzo śmieszne: oprócz nieżytu nosa, ucha, żylaków i obrzęków mam wszystko ;)
rozumiem jednak, że można mieć wszystko :D

reklama
A ja mam nawet więcej ;D może to nie ciążowe :0 a poważnie to chciałam zapytać czy obserwujecie u siebie jakieś zmiany na skórze (oprócz przebarwień)??? Ja zauważyłam, że zrobiło mi się mnóstwo dziwnych ni to pieprzyków ni to cholera wie czego. nie są tak mocno przebarwione jak pieprzyki ale wystające, drobne. przede wszystkim na szyji (nie wiem jak to się pisze :mad:)ale też na brzuchu. trochę mnie to niepokoi bo jest ich coraz więcej i mnie wkurzają...chyba że to po prostu oznaka starości a nie skutek uboczny ciąży :(

no koments..................skan 3d nie wyszedl....................maluszek slicznie sie ustawil,polykal wody plodowe i sie usmiechal a doktorek nie wlaczyl komputerka i nic nie nagralo................powtorka z lektury nie wyszla bo synek sie schowal :p ale jestem wsciekla tzn. nie na synka bo zdrowiutki i w ogole tata zadowolony ale na gina!!!
maly wazy 1680,
maz chce na 3d 19 stycznia isc ale sie zastanowie

To ja chyba jestem nienormalna, bo mam tylko kilka objawów z tej listy:
- zwiększona ilość białych upławów
-nieżyt nosa, krwawienie z nosa, uczucie niedrożności
-spłycenie oddechu
- trudności z zasypianiem
- niezręczność
-krwawienie dziąseł
-siara wyciekająca lub obecna w piersiach

Chociaż w sumie nie, bo mam 7 z 20, więc chyba jest trochę normalności we mnie:-)

ja tez chcialam ale mnie doktorek wnerwil ze masakra..............teraz jak sie zdecyduje to mam za 30zl -maz mnie namawia u was kurcze drogo i to mnie przekonuje ze warto.ogolnie u mnie cena 3d to 100zl,jak znasz plec albo jej znac nie chcesz to ty;lko 70.

reklama
anik 78 no strasznie mnie nęci kurdę szkoda mi z jednej strony kasy bo naprawdę u nas krucho teraz ale z drugiej strony jak już byłam i w 32 się powinno no nie wiem nikt mi tak dokładnie dzidzi nie wymierzy

z drugiej strony też mam strasznego cykora

Do góry