reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u ginekologa.

reklama
acha jutro do gina pierwszy raz z mezem ;D poogladamy dzidzie na 3d juz mu mowie ze ma sie ladnie pokazac bo w filmie bedzie wystepowac i ani mysli pupci i pleckow eksponowac ;)

aga jezeli chodzi o nadprodukcje sluzu to tak bywa czesto przed porodem,tak gdziesz czytalam w necie ale po co nie wiem,wiec jak nie ma zadnej paskudnej infekcji to jest oki

lekarz mi powiedział że ok i ze tak może być wsadził mi coś tam i sprawdził czy nie robi się jakaś infecja chyba pH mierzył czy coś

bo ona jest na pocieszenie :):) co by sie mamusie nie denerwowały że coś z nimi jest nie tak :) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

zwiększona aktywność płodu
[/b]
- zwiększona ilość białych upławów

- bóle podbrzusza i boków

- zaparcia, zgaga, niestrawność, wzdęcia

- okresowe bóle głowy, omdlenia, zawroty głowy

- nieżyt nosa, krwawienie z nosa, uczucie niedrożności

- nieżyt ucha

- spłycenie oddechu

- trudności z zasypianiem

- niezręczność

- krwawienie dziąseł

- wzmożony apetyt

- kurcze nóg

- sporadyczne skurcze Braxtona - Hicksa

- obrzęki stóp i kostek czasami twarzy i rąk

- żylaki podudzia i odbytu

- przyspieszona czynność serca

- bóle pleców

- siara wyciekająca lub obecna w piersiach

- zmiana pigmentacjo skóry na brzuchu i twarzy

- wystający pępek

pogrubione to moje ;D
mogłam zaznaczyć nie moje byłoby szybciej ;D ::)

reklama
Do góry