Dziewczyny jestem po wizycie u gina i aż cała się trzęse z nerwów i ze złości okazało się że mnie okłamali w szpitalu Do znudzenia pytałam się czy z dzieckiem wszystko w porządku i cały czas odpwiadali że tak , na wypisie część napisali po łacinie poprosiłam o przetłumaczenie to mnie poinformowali że takie są ich procedury że częściowo zapisują po łacinie i jakimiś skrótami i że mam się tym nie przejmować a dzisiaj gin wziął wypis do ręki i tłumaczy mi a tam czarno na białym że szyjka dziecka jest owinięta pępowiną i to prawdopodobnie spowodowało osłabienie ruchów musiał się przydusić
reklama
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Loja kochana nie denerwuj sie, napewno wsio bedzie dobrze, jeszcze malenstwo sie nawierci i zdarzy rozplatac z pepowinki. 3mam kciuki. A Ty sie nie denerwuj nie potrzebnie dla swego i malenstwa dobra :-*
gufi
loja - tylko sie nie denerwuj kochana. a ci w szpitalu to na serio swinie!!!
Agnieszka18
Witajcie
Byłam dziś u mojej pani gin i powiedziała że wsio OK
dzidzia głową w dół, serducho bije 140 na minutkę
badania są super nawet żelaza nie muszę już brać
kiły i inne są ujemne
Tylko babka nie potrafi doradzić gdzie rodzić i tym sie stresuję (jest na emeryturze)
Byłam dziś u mojej pani gin i powiedziała że wsio OK
dzidzia głową w dół, serducho bije 140 na minutkę
badania są super nawet żelaza nie muszę już brać
kiły i inne są ujemne
Tylko babka nie potrafi doradzić gdzie rodzić i tym sie stresuję (jest na emeryturze)
gosiaczek_ryki
Październikowa Mama'06 Początkująca(y)
Ja też byłam ostanio u gina pani doktor mówi że wszystko jest w porządku a nastepna wizyta za 3 tygodnie. Głowka jest juz w dole a dzidzia już sie przygotowuje do wyjścia
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Wlasnie wrocilam od ginki
Wszystko w porzadeczku ... kolejna wizyta 21 wrzesnia i ( jak twierdzi gin. ) ostatnia u niej .. kolejna juz w szpitalu ... 20 wrzesnia odstawiam wszystkie tabletki i czekamy na porod ... podobno obnizyl mi sie juz brzuszek i maluszek przygotowywuje sie do wyjscia ... ginka uwaza ze juz za 3 tygodnie nawet moge przywitac Dawidka na swiecie .. juhuuu
Wszystko w porzadeczku ... kolejna wizyta 21 wrzesnia i ( jak twierdzi gin. ) ostatnia u niej .. kolejna juz w szpitalu ... 20 wrzesnia odstawiam wszystkie tabletki i czekamy na porod ... podobno obnizyl mi sie juz brzuszek i maluszek przygotowywuje sie do wyjscia ... ginka uwaza ze juz za 3 tygodnie nawet moge przywitac Dawidka na swiecie .. juhuuu
gufi
Moniqa - to super wyglada na to, ze nasze pazdziernikowki zdradza nas na rzecz wrzesniowek ja ide w czwratek do gina i zobaczymy, co powie. ale ja tez sie szykuje na druga polowe wrzesnia
reklama
Podziel się: