reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

magduska, pomysl ze najpozniej w przyszlym tygodniu bedziesz juz trzymala Olcie w ramionach, a na sasiadke czym predzej znajdz sposob, bo pozniej tez bedzie przylazila i sie pytala: ico? czemu placze?:)

reklama
Magduska... mnie tak bolalo po badanku i Emilka sie zdecydowala :-)
Trzymam kciuki, zeby u Ciebie tez wreszcie sie ruszylo...
Ja na patologiii lezalam w sumie tylko kilkanascie godzin, ale czulam sie bardzo nie na miejscu....

Kurdę,moja Wiktoria też nadal w brzucholku. Chyba zima jej się nie podoba ;) coś czuję,że sama to ona się nie ruszy z brzucha :)))

Asiu ja też czuję, że moja się sama nie ma zamiaru ruszyć... ale co zrobić uparta po tatusiu

oj,moja też ma to po tatusiu :)
Do Wielkanocy chyba się już doczekamy,co Magduśka,hihihi ;)
Choć ja i tak mam pewne wątpliwości ;)))

:laugh: :D a ja już wątpię czy czasem coś ze słonia nie mam hehehehe :laugh:
Magduśka,w niedzielę idziesz?Ja we wtorek7.marca i mój mężuś twierdzi,że 8-w Dzień Kobiet urodzę.no taki prezent to bym chciała:)))

No ja idę w niedzielę a w środę to już raczej będę mieć dzidzię bo mówiła lekarka że do 14 dni czekają... a 14 dzień w poniedziałek będzie

reklama
Do góry