reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

reklama
Magduska trzymam mocno kciuki i goraco Cie pozdrawiam
chyba nikt nie rozumie Cie tak dobrze jak ja
tez musiałam naczekac sie na swoja córeczke
ale warto było,jest slicznym duzym dzieciaczkiem i okropnym obrzartuchem ;D

No więc jak już wiecie wróciłam.Już nawet przestałam się smucić bo kurcze same gabaryty dzidzi wskazują na to, że ma się u mnie świetnie. Chcieli mnie na początku zostawić w szpitalu bo ciśnienie miałam 150/90 ale po 2 pomiarze było już 130/90. Leżałam prawie godzinę pod KTG bo było tętno 120 i słabsze ale po pół godzinie Olcia się obudziła i już było dobrze. Później badanie wziernikiem i ręką przez 2 osoby... (teraz mnie tak boli, że może coś się w końcu ruszy). NO i później USG. 4300 to waga mniej więcej jaka jej wychodziła z USG. Lekarka podejrzewa, że może być z 300g więcej bo dziecko jak już się rozruszało to ciężko było badać.
Po dzisiejszym badaniu to się cieszę, że nie zostałam na patologii bo przyjęte były babki z takimi problemami,że aż się płakać chciało na samą myśl o tym co się dzieje!! Teraz na KTG w niedzielę i jeśli nic nie będzie się dalej działo to już mnie zostawią w szpitalu na wywołanie. Aaa no i mam codziennie mierzyć 3 razy ciśnienie bo jak będzie 150/90 to od razu do szpitala.
No dobra rozpisałam się. Dzięki za troskę dziewczyny :) Dzięki wam troszkę łatwiej się czeka. Jak to Karolla mi napisała Olcia uczy mnie cierpliwości i to są święte słowa.
Buziaki Kochane jesteście  :-* :-* :-* :-*

Magduska w domku na pewno będzie wam lepiej. Ja leżałam 5 dni na patologii i nie polecam. A jak cie boli po badanku to może Olcie wreszcie wyjdzie na ten świat. Trzymaj sie i główka do góry. Przy tych długich miesiącach ciąży teraz to już pójdzie szybciutko. (przynajmniej tak trzeba sobie myśleć)

Karolla no ja też się nie mogę doczekać... ale już grzecznie poczekam i nie będę narzekać :)
Wszystkiego naj naj z okazji 1 Miesiąca Olci :).

karola7 pisze:
Ja leżałam 5 dni na patologii i nie polecam. 
próbowałam sobie to wyobrazić... ale po tym co dziś słyszałam to naprawdę się cieszę, że jestem w domku. Tam kobiety naprawdę leżą z problemami... a ja tylko dlatego, że mojej dzidzi jest wygodnie bym tam leżała :).
Będę dzielnie czekać :) ale jak jeszcze raz przyjdzie do mnie sąsiadka i zapyta... I CO?? To chyba będę rodzić w więzieniu bo ją zatłukę :).
Wczoraj nie otwierałam jej w ogóle drzwi to dziś z pretensjami zadzwoniła do mojego męża, że ona nie wie co się dzieje ;) A ja biedna muszę się zwlekać z łóźka żeby jej specjalnie otwierać i powiedzieć że nic się nie dzieje. WRRRRRRRRRRRRRRRRR Precz z sąsiadkami :)

magduska na pohybel tej @#$!!
a010.gif

reklama
Magduśka,to już naprawdę niedługo :) Szkoda tylko,że tak wciąż Cięodsyłają do domku,ale już niebawem,za momencik będziesz miała to wynagrodzone :)))
Teraz ja sobie powyczekuję ;)
Pozdrawiam!!!!!!!!!!

Do góry