reklama
I
Izzabela
Gość
A ja miałam mierzony cukier i wyszedł o wiele za wysoki.. dostałam glukometr i do 8-mego czyli do następnej wizyty mam pilnie notować każdy zapis, trzy razy dzienni. Podejrzewa cukrzycę, i to nie tylko ciążową.
dytek
Fanka BB :)
Amaretat nie martw się na zapas, trzeba poczekać na ostateczną diagnozę. Może to tylko tak jednorazowo, albo w najgorszym przypadku cukrzyca ciążowa. Musisz być dobrej myśli.
Na pocieszenie powiem, że mój tato kiedyś też przestraszył się swojego poziomu cukru, ale zapomniał, że dzień wcześniej był tłusty czwartek i sporo pączków. Gdy powtórzył badania było już ok. Trzymaj się i głowa do góry.
Na pocieszenie powiem, że mój tato kiedyś też przestraszył się swojego poziomu cukru, ale zapomniał, że dzień wcześniej był tłusty czwartek i sporo pączków. Gdy powtórzył badania było już ok. Trzymaj się i głowa do góry.
Oj mamusie a ja myślałam że jestem w najgorszej sytuacji z was że nie jestem pewna dnia ani godziny leżę jak ta kłoda i tylko do kibelka nawet jem w lóżku . Wy również przeżywacie ciężkie stresujące chwile .
Olcia wiem jakie to uczucie i jaki czulaś strach.
Olcia wiem jakie to uczucie i jaki czulaś strach.
reklama
Podziel się: