reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

Ja chcę z drugim dzieckiem wyrobić się przed trzydziestką ;D żeby corcia miała z kim pogadać w przyszłości. Dwa latka różnicy to tak w sam raz, planujemy poród na luty - marzec 2007 :)
To co? Która dołaczy do lutówek 2007?

Ostatnia edycja:
reklama
Mhm... ale traume przezylam nad tym morzem ;-(
Moj polog (pomimo, ze juz wczesniej wspomagany farmakologicznie) trwal rowne 10 tygodni !!!!!!!
Caly czas mialam plamenia ;-( I to takie krwiste.
Musiala sie moja mami przejsc do mojego gina po recepty :-)
Ale po jakis cholernych granulkach jest juz oki. Ale na kontrole (bo to bylo podobno baaaardzo dziwne) i tak pojde :-)
A dla tych, co pytaja o spiralke bede miala odpowiedzi za jakies 3 tygodnie :-)
Zakladam, bo jakos jednak to mnie najbardziej przekonuje

Ja dostałam dzisiaj okres i zazyłam pierwsza tableteczke. Czy któraś z was zazywa Harmonet?? i czy tyjecie po tym?

Ja kiedys bralam harmonet i czulam sie po nim fatalnie. Co do tycia, to ja przybieram po wszystkich tabletkach, ale nie tluszczykiem, tylko zatrzymuje wode ;-(

Ale mna sie nie sugeruj, kazdy jest inny...

Szczęściara20 pisze:
Ja dostałam dzisiaj okres i zazyłam pierwsza tableteczke. Czy któraś z was zazywa Harmonet?? i czy tyjecie po tym?

ja kiedyś wzięłam i jedyne co mi przytyło to cycuszki :) ale były dla mnie za drogie więc przerzuciłam się na coś tańszego, już nie pamiętam co to było...

Kira współczuję przedłużonego połogu...

Nawiedziłam wczoraj mojego gina i wszystko w porządeczku. Cytologię wziął.

W ramach przedłuzenia okresu oczekiwania na rodzeństwo Krzysia zdecydowałam się zostać przy tabletkach Cerrazette. Brałam przez miesiąc i wystko było ok - zadnych skutków ubocznych. Dostałam recepte na pół roku ;) - następna wizytaj jakby się coś działo. UFFFFF

No wlasnie remeny, bo ja chyba zle zrozumialam:) Ty chcesz zajsc w ciaze w ltuym-marcu 2007 a nie rodzic prawda?:)hehe, stad moje pytanie, czy chcesz nam o czyms powiedziec:p

reklama
Do góry