reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina.

Dzięki dziewczyny. Nie przejmuję się w sumie bo jutro od razu będę miała wyniki i zobaczymy. Nie ma co martwić się na zapas.
Kira a Ty kiedy do szpitala?? Tak jak ja czy coś później??Moją mamę też męczą w pracy... a siostra jutro wyjeżdza do Warszawy heh. Nasza córeczka nie chciała żeby ciotka ją od razu zobaczyła

reklama
Magduska, ja mam sie stawic w szpitalu w poniedzialek o 9 :-) Wiec chyba dzien wczesniej , niz Ty :-)
A jutro ide sobie na ktg. Gin nie mowil, zeby isc, ale tak dla wlasnego spokoju sie przejde :-)

Faktycznie jest zastój :) Moja dzidzia także się nie spieszy... ma jeszcze co prawda 4 dni,ale nie czuję bym miała za chwilkę urodzić :(
Tak jak mnie pobolewało,bywały kłucia w podbrzuszu,bolała jak na okres,a teraz w ogóle :( jakbym w ciąży nie była :( no chyba,że mała zaczyna figać,to wtedy wiem,że jestem :)
Tylko niech ona już zechce wyjść :)

A u mnie mocz w porządku i dziś opuchlizna zeszła...
Wysprzątałam właśnie chaciorkę i teraz nie wiem co ze sobą począć :)

No to chyba bede nastepna w kolejce do rozdwojenia :-)
Pojechalam sobie na ktg. Co prawda nie wykazalo skurczy, ale zbadal mnie gin i zarzadzil, ze mam sie dzisiaj stawic w szpitalu.
Szyjka skrocona. Zaczyna sie rozwierac. Chyba sacza sie wody, ale to rozstrzygna zaraz po usg ;-)
A po badaniu wali ze mnie krew i jakies galaretowate skrzepy i nawala brzuszek jak na @.
Trzymajcie ciotki kciuki :-)

reklama
Do góry