reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

reklama
No fajniutki a niunia jaka słodka i jak wkłada rączkę do buzi. Moja identycznie dzisiaj tak robiła.

Kochane mamuśki gratulacje " pewniaczków " brakuje mi pamieci więc napisałam ogólnie (skleroza piękna choroba) :-):-):-)
Teraz to i ja mogę wpisać się na listę pewniaczków :-) zdrowa dziewczynka :-):-):-)

no gratuluję dziewczynki a w szczególności tym co będą miały parkę:-)
rewelacyjny filmik!!!!

Dziękuję za gratulacje :-)
Ja od początku wiedziałam, że to chłopczyk. Staraliśmy się celować w owulację a że miałam monitoring cyklu to było w pewnym stopniu ułatwione. Poza tym na początku ciąży miałam mega jazdę na kwaśne rzeczy.
A mąż jaki szczęśliwy:-D:-D:-D Jeszcze wczoraj przed wizytą wmawiał sobie 2 córcię, ale jak się okazało że to synio to się popłakał:szok::-D:-D

key983.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
e mamo gratuluje. to parka w domku super.
mamo helenki piekny filmik.
kurcze ale wam zazdroszcze... a u mnie jeszcze tyle czekania....

Do góry