reklama
Dobre, dobre, żeby tak się dało zapłacić kartą rabatową - ja też bym chetnie skorzystała...
A na koniec zostawiłam numer dnia. ...
Agorana, niestety ja tez Tobie teraz nie pomogę bo na wizycie byłam w piątek ale doczytałam wątek dopiero dziś.
Anika - już pisałam na innych wątkach, na pewno bedziesz miała dziewczynkę a najważniejsze ze dzidzia rośnie i rozwija sie prawidłowo.
U mnie tez wszystko w porządku dzidziuś rośnie, serduszko bije ale na USG odwrócił sie pleckami i cięzko było cokolwiek zobaczyc poza kręgosłupem. Gin zmierzył odległość miedzy uszkami i powiedział, ze na tej podstawie mozna okreslić wielkość dziecka - ma 4,1cm czyli dzidzius ma juz 20cm, nieźle co?
Co do płci to sam Gin nie chciał na razie nic powiedzieć - stwierdził, ze może nastepnym razem (moja siostra tez tak miała, ze własciwie do końca nie chciał jej powiedzieć).
A na koniec fotki z dzidziusiem ;-)
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
dziewczyny najważniejsze że dzieci sa zdrowe i wszystko jest w porządku:-)
ja też dziś miałam wizytę ale bez usg, czego się spodziewałam, przytyłam 2 kg w krótkim czasie co mało mi się podoba
ja też dziś miałam wizytę ale bez usg, czego się spodziewałam, przytyłam 2 kg w krótkim czasie co mało mi się podoba
reklama