reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Oj Anika szkoda że zawiedziona jesteś ale w sumie to najważniejsze że dzidzia zdrowa o! A może się za miesiąc ujawni :-)

reklama
u nas przy Emilce też tak było, przez dwa USG wstydziła się i nie pokazywała, co tam ma, więc późno dowiedziałam się że to dziewczynka:tak:

Anika- szkoda,że nie poznaliście płci, że fotki niewyraźnie, ale i tak najważniejsze, ze maleństwo zdrowo rośnie :-) :-) :-).

Anika no to rzeczywiście mały buntownik/czka, widac woli ta informacje narazie zachowac dla siebie.... ale co sie odwlecze... wiadomo... łatwo mówić tez już bym chciała wiedziec.....
ale najwazniejsze ze zdrowe:tak:

...
A na koniec zostawiłam numer dnia. ...
Dobre, dobre, żeby tak się dało zapłacić kartą rabatową - ja też bym chetnie skorzystała :tak::-D:-D:-D

Agorana, niestety ja tez Tobie teraz nie pomogę bo na wizycie byłam w piątek ale doczytałam wątek dopiero dziś.
Anika - już pisałam na innych wątkach, na pewno bedziesz miała dziewczynkę :tak: a najważniejsze ze dzidzia rośnie i rozwija sie prawidłowo.

U mnie tez wszystko w porządku dzidziuś rośnie, serduszko bije ale na USG odwrócił sie pleckami i cięzko było cokolwiek zobaczyc poza kręgosłupem. Gin zmierzył odległość miedzy uszkami i powiedział, ze na tej podstawie mozna okreslić wielkość dziecka - ma 4,1cm czyli dzidzius ma juz 20cm, nieźle co?
Co do płci to sam Gin nie chciał na razie nic powiedzieć - stwierdził, ze może nastepnym razem (moja siostra tez tak miała, ze własciwie do końca nie chciał jej powiedzieć).
A na koniec fotki z dzidziusiem ;-)

kpjm fajnie, że dzidzia zdrowo rośnie, a płeć prędzej czy później poznasz - w najgorszym razie w lipcu :)
...a odnośnie tego detektora - to ja i tak juz nie będe go używać :)

kpjm - cieszę się, że wizyta przebiegła pomyślnie :-). Rety !!! 20 cm !!! A dopiero co nasze fasolki miały po kilka mm :-).

dziewczyny najważniejsze że dzieci sa zdrowe i wszystko jest w porządku:-)

ja też dziś miałam wizytę ale bez usg, czego się spodziewałam, przytyłam 2 kg w krótkim czasie:zawstydzona/y: co mało mi się podoba

Kpjm jeju juz 20 cm? ale te nasze maluchy szybko rosną.... super, ze wszystko się dobrze rozwija....

Robaczku no co Ty?... Nie pamietasz? - po porodzie wszystkie razem zrzucimy co trzeba :tak:

reklama
Do góry