reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

I ja gratuluję synków :-):-):-). Sama czekam z niecierpliwością do USG połówkowego, żeby upewnić się iż w moim brzusiu mieszka chłopczyk :-).

Dziewczyny, które chcą abym dopisała na liście lipcówek płeć ich dziecka, piszcie do mnie prywatne wiadomości. Ja przy swoim nicku dopiszę płeć maleństwa po połówkowym :-)

reklama
Czyżby przewaga chłopców u nas na forum?
Ja liczę, że jutro czegoś się dowiem:-).

gratuluje synków. ja mam cicha nadzieje na dziewczyne, ale wizyte mam dopiero 20 lutego takze jeszcze sobie poczekam.
Sam powodzenia jutro...

przy pierwszym chciałam córcię i mam, mam nadzieję, że marzenia się spełniają, bo teraz po cihutko myslę o synku.;-)

No no to co ja mam powiedzieć jak mam usg dopiero 5 marca?.....:unsure: ja to sobie jeszcze poczekam.... w duchu nie mam pojęcia co będzie, żadne przeczucia mnie nie nawiedzają..... dla mnie przy pierwszym najwazniejsze żeby było zdrowe.... choć zaczynam juz sie łapać nad tym a co by było jakby była dziewczynka, a jak chlopiec itd...

Hehe Magduska różowości niczego sobie, może nie zauważył:-p:-D

Dzięki Dosia.

Lorien ja za pierwszym razem chciałam chłopca, mam córkę. Teraz też bym chciała chłopca, więc pewnie druga córka;-).

Sam życzę i Tobie spełnienia marzenia o synku.

Ja mam przeczucie, że u mnie synek będzie.
Pamiętacie może tą stronę, w którym trzeba było odpowiedzieć na ileś pytań i pokazywało ile szans na chłopca a ile na dziewczynkę? Bo według babcinych wierzeń, u mnie powinien być facet :tak:
Wisytę mam 19 lutego, pytanie czy zechce zrobić USG

Dziewczyny dołączam się do gratulacji!!! ...i do grona oczekujących na synków - ja mam wizyte 19 lutego, może się ujawni (???)

reklama
Do góry