reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

IWON - gratulacje!!!! Swietnie ,ze Dominik jest zdrowiutki i rosnie jak na drozdzach :tak::tak: Tak slicznie napisalas, ze az sie wzruszylam!! :tak::tak:
Tak sobie mysle, ze jeszcze okaze sie ,ze zostaniesz czerwcowa mama :-D:-D

reklama
:-D super ze dobre wiesci, strasznie sie ciesze - i roszke zazdroszcze zakupow
ech ja buszuje po allegro, ale dzis nic takiego nie znalazlam... na razie, bo pewnie cos bede musiala kupic, ale to nie to samo co wejsc do sklepu i pomacac...
jak dobrze pojdzie to majowke spedze w centrum handlowym - w planach h&m i smyk
i do czego to doszlo - zebym tesknila za domem handlowym

Iwon super, że wszystko super:-):-) już spory twój chłopiec jest, ciekawe ile mój teraz waży.

A właśnie jak często robicie usg? Bo ja nie wiem czy na następnej wizycie zgadzać się na te badanie, tyle ich już miałam.

Wiecie że z tego zapomniałam zapytać ile cm ma Dominik??!!:confused2::sorry::zawstydzona/y::-(
Ale ułożenie ma już typowo gotowe do wyjścia... (odpukać!). Główka mniej więcej na wysokości kości biodrowej, może ciut niżej... I wszystkie kopniaki jakie dostaje te najbardziej widoczne to z nogi! :-D:-D

ja kopniaki czuje tak po bokach i mam wrazenie ze nadal mam ulozenie miednicowe. ach zobaczymy w piatek. mam nadzieje ze w koncu dowiem sie na 100% kto mieszka u mnie w brzuszku.

reklama
Do góry