Monia_lipiec2009
Lipcowe mamy'09
Kasiuulka gratuluję synusia i zarazem parki. Jestem jedną z tych które pisały ze bedzie synus
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NO Kaaasiulka gratulacje:-) Faktycznie męskie grono wśród lipcówek sie szerzyWitam słoneczka :-):-):-)
U mnie humorek na maxa :-):-)....Po piątkowym Usg stwierdziłam że nie dam rady wytrzymać kolejnego miesiąca na usg i poszłam wczoraj do innego gina i co sie okazało ze moje kinder jajeczko przeczekało świeta i sie wczoraj pokazało i mam małego,grubaśnego SYNKA !!!!!!! normalnie kwestia kilku dni i tu taka niespodzianka....aż spać nie mogłam,popłakałam sie z radości,bo ile można,ta niepewność już mnie męczyła,mówienie w sposób nijaki do brzusia....bedzie parka,fajnie....wszyscy obstawiali w koło że to napewno synek...dziewczyny na forum też były za chłopcem.....ufffff,ale jestem szczęśliwa.....!!!!!!!!!!!!!!
Robaczku,trzymam także mocno kciuksy,bedzie dobrze,zobaczysz!!!!!!!!!!