reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Gratulacje wszelkich dobrych wiesci:-D
Matylda a może masz dwoje i raz jedno a raz drugie się pokazuje?? Chociaż u kobiety to chyba dobrze widać jak sa bliźnieta, nie wiem nie znam sie do końca w tym temacie:-) ja bardziej na zwierzakach niż ludziach....;-)

reklama
gratuluje wszystkim i kazdej z osobna:-D:-D:-D
Mati to ci dopiero numer dzidzia wywinela:-):-) a to dopiero pocatek:tak::tak:
Stopi a widzisz??my lipcoweczki jak kciukasy trzymamy to wszystko zawsze jest wporzasiiu:-D:-D a tekst lekarza... prawie popuscilam ze smiechu;-)

stopi69 niebiańskie niuski z Lenką w roli głównej !!! :-):-):-) Super, że wszystko zaczyna się wyjaśniać :tak: teraz czekamy jeszcze na info od Kasiurek1983 jak tam jej bebiś po badankach (a napewno wszystko będzie dobrze) :tak::-)
stopi69 co do brzusia postaram się Ci w nocy w czasie snu troszkę telepatycznie podesłać :-) ja napewno nie zbiednieję ( super będzie znów móc sięswobodnie schylać) , a Ty będziesz miała co przed sobą ponosić i podzwigać :-):-):-)

Stopi- a nie mówiłam. Wiedziałam, że będzie dobrze i bardzo się z tego cieszę. Niech Ci Lenka rośnie zdrowo:-):-):-)

veritaserum71 - gratuluje synka. Co do usg 3D , to wiesz co ja troche rozumiem Twojego męża. Ja jako nosząca pod serduchem córcie mam mieszane uczucia co do tego usg. Z jdnej strony bardzo chce je zrobic. Z drugiej pamietam jak oglądałam u kolezanki nagranie z tego usg i od raz taki wygląd dzidzi skojarzył mi sie z potwornym snem jaki maiłam w wakacje. To był dla mnie najgorszy sen horor. I niestety wyglad dzieciaczkow na takim usg bardzo mi przypomina to dziecko z koszmarnego snu. I sie waham....

Niekture zdjecia wygladaja jak roztopione figury woskowe..bardzo makabryczne:baffled:

A ja wlasnie wrocilam od lekarza i ... mojej kochanej, malutkiej Marysi wyrosl penis :szok: Bedziemy mieli SYNA :yes: Dobrze, ze kupowalam ciuszki unisex :happy2:

Niesamowite :szok: Gratuluje! (ale przyznam sie, ze zazdroscilam Wam po cichu coreczki :zawstydzona/y:)

Ja z tego wszystkiego to nawet nie zapytalam czy wszystko w porzadku... Wiem tylko, ze duzy facet 730 g i rozwiniety o tydzien "do przodu", ale tak bylo od poczatku ciazy. Wszystkie moje kolezanki wrozyly mi syna i miesiac temu one byly w szoku, ze jednak dziewczynka. Za to pani w sklepie (gdzie tydzien temu kupowalam spodnie ciazowe) popatrzyla na mnie i mowi: "dziewczynka?" a na moje potwierdzenie nieskromnie: "wie pani ja to mam takie doswiadczenie w tych sprawach, ze jestem lepsza niz nie jedno usg" :-D

Gdzie ten sklep? Kobieta moglaby zrobic fortune:-D
Moj synus ma prawie 3tyg do przodu :baffled: ale lekarz i tak mowil, zeby nie zmieniac daty porodu (choc jest duze prawdopodobienstwo, ze urodze przed czasem :rofl2:)

Matylda :szok::szok::szok::szok: Jeśli to rzeczywiście prawda, to chyba lepiej że okazało się to teraz niżby miało się okazać podczas porodu. Zamiast Marysi będzie Marceli:tak:;-)
Tak czy inaczej- gratuluję!:tak::tak::tak:

Ja mam USG 18 marca, ale głównie po to żeby skontrolować serduszko i nerki. No i liczę na to, że Filipowi jednak nie odpadnie do tego czasu siusiak :-p:-p:-p

reklama
:-( a u mnie kicha dziś - szyjka zaczęła mi się skracać, rozwarcie dalej mam jak miałam, więcej lekarstw, więcej leżenia i za dwa tygodnie znów kontrola :-(

Do góry