reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

A ja wlasnie wrocilam od lekarza i ... mojej kochanej, malutkiej Marysi wyrosl penis :szok: Bedziemy mieli SYNA :yes: Dobrze, ze kupowalam ciuszki unisex :happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
Matylda gratuluję.
Ale jestem teraz wystraszona, że mojej Hani też może urośnie jeszcze penis:szok::szok::szok::szok: bym się załamała.
Dziewczyny gratuluję określonych płci.
Ja wczoraj odebrałam wyniki z posiewu na szczęście nic nie wyhodowałam :-):-):-)

Ja z tego wszystkiego to nawet nie zapytalam czy wszystko w porzadku... Wiem tylko, ze duzy facet 730 g i rozwiniety o tydzien "do przodu", ale tak bylo od poczatku ciazy. Wszystkie moje kolezanki wrozyly mi syna i miesiac temu one byly w szoku, ze jednak dziewczynka. Za to pani w sklepie (gdzie tydzien temu kupowalam spodnie ciazowe) popatrzyla na mnie i mowi: "dziewczynka?" a na moje potwierdzenie nieskromnie: "wie pani ja to mam takie doswiadczenie w tych sprawach, ze jestem lepsza niz nie jedno usg" :-D

Matylda ja się mogę zamienić;-), chociaż mojej Uli by się to nie podobało. Synek rzeczywiście duży. Moje w 23 tyg. ważyło 540g.

Matylda to ale numer!No ale musimy sie przeciez liczyc z takimi sytuacjami.Moi znajomi mieli miec coreczke,lekarz przy kazdym usg byl przekonany,ze to dziewczynka,a jakie bylo ich zaskoczenie,jak urodzil sie chlopiec!Kolega az pozniej mowil,ze gdyby nie byl przy porodzie,to by chyba nie uwierzyl i myslalby,ze mu dziecko w szpitalu podmienili!:-)

reklama
Do góry