reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po Wczesnym Poronieniu - Kiedy Można Znowu Się Starać?

Huraaaaaaa! Ale się cieszę, naprawdę, bardzo! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DTo co zakładamy grupe wsparcia dla ciężarnych po przejściach?

reklama
ojej NIKO :laugh:to super ja tez z moja dzidzia obecna jestem 26tyg w ciazy ale nie wiezyłam juz ze w nia zajde a tu kluje sie mój mały pisklaczek chłopaczek, teraz to najlepiej idz na zwolnienie i lez w domu do góry nogami dosłownie mi lekarz powiedział ze to najlepsza pozycja dla kobiet w ciazy :laugh:uwazaj na siebie , bierz jakies leki na podtrzymanie ja brałam na początku luteine ale dopochwowo jest drozsza duzo od zwykłej ale lepiej sie wchlania bo nie zawiera cukrówPOWODZENIA I PISZ CO U CIEBIE

bardzo bardzo też sie cieszę. W poniedziałek idę do lekarza i mam nadzieję, że dostanę długaaaśne zwolnionko, bo jestem tak zestresowana, że boję sie ruszać. Dziś pobolewa mnie trochę brzuch, kłuje od czasu do czasu i jestem przestraszona, najchętniej położyłabym się i leżała nieruchomo. Biorę duphaston 3x dziennie i Acard i kwas foliowy 2X i może dostanę coś jeszcze...cieszę się, ale i boję okropnie :-[

witam. wczoraj byłam u lekarza ale zamiast czuć się spokojnie japo prostu odchodzę od zmysłów. Podczas badania ginek powiedział, ze zarodka nie może znależć ale jest jakaś Kropeczka i to pewnie jest to. @ powinna się była zacząć w zeszły piątek to może jest jeszcze po prostu bardzo wczesna ciaża i ginek też tak powiedział, tak się pocieszam... kazał odpoczywać przez 3 tygodnie i przyjść na wizytkę po tym czasie. Biorę duphastonik i czekam z niecierpliwością doszukując się objawów ciąży, ale oprócz braku miesiączki, lekkich mdłości i wydętego brzucha i nic mi nie jest. Chyba zaczynam panikować i zaraz wmówię (albo już to zrobiłam) sobie jakąś straszną rzecz...zamiast się cieszyć zamartwiam się od rana do wieczora.. :(

Hej robaczku wyluzuj moja córeczke- najpierw zobaczyli, potem przez 2 tygodnie znikla .... a teraz siedzi i wyje w wózku ;D ;)

dziękuję, nawet nie wiesz jak bardzo mi są teraz potrzebne takie słowa. Trzymam sie jakoś i staram się baardzo myśleć pozytywnie, mam zdjęcie USG z wczoraj z małą Kropeczką i zaglądam do niego czasem...jak znajdziesz chwilę czasu (choć wiem, że mamy nie zawsze go mają) to napisz mi coś jeszcze pocieszającego, dziękuję z góry.

Słonce ja z moja dzidzia która siedzi w brzuchu zaszłam w ciaze po 1,5 mca od poronienia i jak poszłam do ginekologa zaraz po spodziewanym terminie miesiaczki to mi powiedział ze nie jestemm w ciazy i on widzi ze za pare godzin dostane miesiaczke, a ja mu na to ze niemozliwe ze ja czuje ze jestem w ciazy a on ze lepiej zeby tak nie bylo bo to za wczesnie i pozatym to on widzi wyraznie na USG ZE NIE JESTEM W CIAZY ja sie z nim pokłóciłam i poszlam do niego za 10 dni zeby mu udowodnic ze ja mam racje I MIALAM :laugh:

ja też poszłam chyba za wcześnie bo 2 dni po terminie ale bałam sie, że coś sie stanie jak pójdę za poźno i może dobrze zrobiłam bo kazał mi leżeć i brać proszeczki na podtrzymanie. Dzięki waszym słowom nabieram spokoju, bardzo wam za nie dziękuję.

reklama
Niko, ja też wypatrywałam mdłości i martwiłam sie, że ich nie ma. A teraz mam je non stop ;D
Wogóle czuje sie koszmarnie. Będzie dobrze, zobaczysz :)

Do góry