reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

To i ja się dziś pomierzyłam:

w pasie: 96cm, a przed ciążą 67cm (pomiary robię od 16-tego tygodnia i wtedy miałam 85cm)
waga: 58kg, przed ciążą 53kg (przez pierwsze 4 miesiące ciąży 50kg), w 16-tym tygodniu 52kg)
ciśnienie: 110/70, puls 81 (do tej pory głównie 100/60, puls w granicach 80)

No i mój brzusio - zdjęcie w 27 tygodniu ( pokazałabym z buźką, gdyby ten wątek był dostępny tylko dla nas)

1DSC_3110.JPG

reklama
To ja pozwolę sie pochwalić przykładowymi zdjęciami, z sesji, kóra była upominkiem od znajomych :) Zdjęcia robione 1,5 tyg temu więc aktualne. Mam nadzieję, że się spodobają_DSC0023d1.jpg_DSC0265d.jpg

w pasie: 96cm, a przed ciążą 67cm (pomiary robię od 16-tego tygodnia i wtedy miałam 85cm)
waga: 58kg, przed ciążą 53kg (przez pierwsze 4 miesiące ciąży 50kg), w 16-tym tygodniu 52kg)

No i mój brzusio - zdjęcie w 27 tygodniu ( pokazałabym z buźką, gdyby ten wątek był dostępny tylko dla nas)

Zobacz załącznik 449042

To ja pozwolę sie pochwalić przykładowymi zdjęciami, z sesji, kóra była upominkiem od znajomych :) Zdjęcia robione 1,5 tyg temu więc aktualne. Mam nadzieję, że się spodobająZobacz załącznik 449062Zobacz załącznik 449063

Zobacz załącznik 448500 28 tydzień i 1 dzień ciąży

I zmierzyłam się w obwodzie, tak gdzie najwięcej to mam 97cm.

śliczne macie te brzucholki !!!!!!!! :-):-D

ja się też zmierzyłam i w brzucholku mam 98 a w biodrach 101 :-(, a przed ciążą biodra 90 a pas 68 :-D

reklama
Tak sobie zrobiłam dzisiaj sesyjkę - z góry przepraszam za jakość ale oświetlenie w domu coś mi siada ostatnio :) Zobacz załącznik 448428Zobacz załącznik 448429Zobacz załącznik 448430Zobacz załącznik 448431
29tygodni i 4 dni.

Kamil pokaźny ten twój brzusio, ale jaki uroczy :)

a to mój dzisiejszy z rana
Zobacz załącznik 448466

Zobacz załącznik 448500 28 tydzień i 1 dzień ciąży

I zmierzyłam się w obwodzie, tak gdzie najwięcej to mam 97cm.

Zobacz załącznik 449042

To ja pozwolę sie pochwalić przykładowymi zdjęciami, z sesji, kóra była upominkiem od znajomych :) Zdjęcia robione 1,5 tyg temu więc aktualne. Mam nadzieję, że się spodobająZobacz załącznik 449062Zobacz załącznik 449063

Wszystkie brzuszki są super :-)

Do góry