reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
Goldenlucy ja tak wyglądałam na początku ciąży:) piękny brzuszek i wogóle zgrabniocha z ciebie;)) wogóle wszystkie brzusie przecudne. Ja się narazie wstrzymuje bo i mój brzuszek się wstrzymał;)

Zobacz załącznik 436433

Oto mój brzuszek w 24 tyg. waga + 5,5kg, a w środku podobno dziewczynka:)

Sliczne brzuszki dziewczyny :tak: A to ja tez swoj zaprezentuje hehe
Zobacz załącznik 436793

No a ja rosne i rosnę, ale co sie dziwic w brzuszku dwa bąbelki, choć i tak wydaje mi się, że nie jest jakis mega:-).....a wasze singielkowe brzuchalki przesłodkie:-)
Zobacz załącznik 437704

proszę bardzo;-)wielki jak nie wiem co:zawstydzona/y:

ale macie cudne brzucholki:)i jakie szczupłe nogi:)
a o to mój 23 tydzień i 1 dzien:

Mamusie pełną parą..:-);-):tak::-D to Ja się dołaczam Zobacz załącznik 438288 z moim seksownymi wkładkami laktacyjnymi;-)

dZIĘKI- Kochane jestescie:) ale tak jak pisalam już- w uda mi idzie i uda mam jak DĘBY. Z boku wyglądam lepiej. A przed ciąża byłam normalna waga 61-62 przy wzroście 173.
Dl porównania zdjęcie z 11 tygodnia:)

Paulina- brzusio przesłodki- a tego ciepła CI zazdroszczę. Co do wkaldek i przeciekania to miałąm tak w pierwszej ciąży. Teraz mam tylko przy mocnym naciśnięciu:)

No to teraz ja pokaże swój brzucholek
dzisiejszy:-)
Zobacz załącznik 438977

Moj brzucholek

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Wszystkie brzuszki są super jedne większe drugie mniejsze :-)

jak ja lubię tu zaglądać tak raz na trzy dni bo wtedy się nowe brzuszki zbierają :tak:
goldenlucy ty to chyba coś oszukujesz z terminem na czerwiec :-D żart oczywiście, super bo już zaczyna się wyłaniać
esperanza w tej sukience pięknie się prezentujesz z brzuszkiem!
zaza jak patrzę na twoje zdjęcie to mi się wydaje że mamy podobne brzuszki - ślicznie wyglądasz!
Paulina twoje maleństwo to ma wygody - super!
siula twój brzuszek też taki okrąglutki!

no to i ja wrzucę mój aktualny
P1060277-1.jpg

reklama
siula goldenlucy jakie malusie te wasze brzusie są jeszcze:-) tylko czekać aż nagle wyskoczą do przodu;-) oczywiście są sliczne

kasia.natka super brzuchol! no i rzeczywiście podobne mamy brzuszki z tym, że ja 2 tyg do tyłu, aż się boję jak pod koniec będę wyglądać:-D

Do góry