reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
Buziak fioletowe siniaczki wychodzą mi po tych moich zastrzykach.
Sicilpol tłuszczyku to ja trochę mam z czego się cieszę bo mogę się jeszcze złapać za skórę na brzuchu i wbić igłę aby zrobić kuj. Nie wiem jak to będzie jak mi brzusio urośnie i nie będę mogła złapać się na brzuchu ale na razie staram się o tym nie myśleć, potem się będę przejmować.

A brzusie wszystkie są śliczne i słodkie ;-)

Wybaczcie beznadziejną jakość :zawstydzona/y:

Dawno nic nie wstawiałam tak więc sprzed 10 dni :D czyli 19t4d na wieczór:)

Zobacz załącznik 432095

ale juz mamy piekne brzuszki :))))
oto moj z dzisiaj rano czyli 22t3d :) Zobacz załącznik 432171
a zamek w mojej 3-letniej kurtce pekl mi juz tydzien temu i kupilam plaszcz z duzym zapasem

Dziewczyny wszystkie brzuszki są śliczne. To ja później wrzuce swój :happy:

Bartuś 21tc..jpg21 tc piekne te wasze brzuszki :-)))

Super brzuchole!! Niektóre jeszcze niewielkie a inne juz zupełnie ciążowe. Nie moge się doczekac ich widoku np w maju!! Co do linea negra na brzuchu to tez juz wspominałam, że mam od kilku tyg ale taka bardzo bledziudką. Oliwką i Mustellą się smaruję jak potłuczona, więc nawet nie chce słyszec o rozstępach :wściekła/y: Problem w tym ,że z tym moim brzuchem musze często na codzień paradowac na wierzchu i rozstępy by były bardzo nie wskazane.

reklama
o i znów kilka brzuszków się pojawiło
snoopy piękna kulka
niezapominajka super i gratuluję półmetka
Kasienka i Krzysio bardzo ładny brzuszek
josie a ty gdzie tak z tym brzuchem na wierzchu paradujesz :confused:

Do góry