reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

veritaserum71 super piłeczkę masz :) Już nie da się ukryć.. :p Ja chyba tez muszę zainwestować w spodnie ciążowe albo chociaż w takie pasy ciążowe "ocieplacze brzuchowe" :)

reklama
Dziękuję dziewczyny :-)

Co do spodni, to te mam jeszcze z poprzedniej ciązy. Trochę za duze, bo są na większy brzuszek. Na bierzący brzuszkowy okres miałam świetne spodnie, z gumkami, dobrze leżące na tyłku. Pożyczyłam kuzynce, gdy rok temu była w ciąży, i je zgubiła :wściekła/y: Jak można zgubić spodnie:confused:

Ostatnia edycja:
hahaha :-D jak można zgubić spodnie? haha gdzie trzeba je zdejmować żeby zgubić :-D zartuje :p Pewnie sie zniszczyły i sie bala powiedzieć - też bym sie nie przyznała jak bym zniszczyła komuś ciuch :D

wczoraj był test PAPPA i cała sesja zdjęciowa :)

5,3 cm, 12 tydzień, płeć nieznana

2011-12-02 09.56.34.jpg

Pozdrawiam !

ale fajne brzuszki ... a ja mam bruzch chudszy niz przed ciaza chyba :p:(( i ciagle -4kg nawet 0.5 kg nie moge przytyc... tak to ja moze w 8 miesiacu bede cos widziec...

gosiaczek, śliczny czubaty brzuszek:-)

xdorotaa, ja to bym tak chciała nie tyć w ciąży. Jak byłam w poprzedniej ciazy, jedna z dziewczyn wyglądała w 9 miesiącu jak ty teraz. Nawet przez chwilę miałyśmy ją za trolla, a piękne, duże dziecko urodziła :-D tylko schowało się gdzieś za żebrami :-p

reklama
Do góry