reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
esperanza super brzucholek:tak:

goldenlucy slicznie, pies super;-) mowia wlasnie, ze na dziewczynkę się rozchodzi na boki:-D u Ciebie sie sprawdzilo;-)

goldenlucy fajny brzusio , jak po sytej kolacji;-) a dożyca robi wrażenie:-)
mowia wlasnie, ze na dziewczynkę się rozchodzi na boki:-D u Ciebie sie sprawdzilo;-)

w przesądy nie wierzę, ale ten mógłby się sprawdzić, bo brzuch mi sterczy jak w 8 miesiącu, a na synka właśnie z mężem mamy nadzieję;-)

Dzieki dziewczyny. A jak ktoras chce zobaczyc zdjecia Lucy , to ma profil na facebooku, zalozony przez mojego M. :-D Wpiszcie Kangur Święty.:-)

No cudniste te brzuchole:)

Oto mój -20 tydzień 4 dzień.Po śniadanku, 5, 5 kg do przodu:(

22tydzie.jpg

Załączniki

• 22tyzie.jpg
    22tyzie.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny. A jak ktoras chce zobaczyc zdjecia Lucy , to ma profil na facebooku, zalozony przez mojego M. :-D Wpiszcie Kangur Święty.:-)

zdjęcia obejrzane, najlepsze jest zdj łapki :happy2:

Avo w ogóle nie wiedać tych przybranych kg... ile ważyłaś przed ciążą, jeśli mogę spytać? rzusio też fajniutki taki w sam raz ;-)

Ja po prostu mała jestem to brzuch tez nie szaleje :) Choć przez ostatnie 3 tyg widzę spory wzrost. No i z 6 kg do przodu już mam.
mała mówisz hmm i tak ci w końcu ten brzuszek wyskoczy ;-)

Wiesz jakos mi ten brzuszek na boki idzie a nie do przodu:-) A sunia to dog niemiecki i ma na imie Lucy. :-)
to może powinnaś zdjęcie przodem zrobić :-D to taki żarcik, a na poważnie to i tak już widać że rośnie i jeszcze trochę a się nie da go ukryć
a twoja sunia...przepiękna :tak:

goldenlucy slicznie, pies super;-) mowia wlasnie, ze na dziewczynkę się rozchodzi na boki:-D u Ciebie sie sprawdzilo;-)
a u mnie wręcz przeciwnie tzn. mam okrąglutką dziewczynkową piłkę przed sobą :-)
AVO super brzuszek :tak:

No to mój wrzucam (jakiś łysol w tyle jako dodatek:-)Zobacz załącznik 430879)

To ja tez wrzucam w takim razie swój brzuszek 18 tydz 5 dzien

Uploaded with ImageShack.us

No cudniste te brzuchole:)

Oto mój -20 tydzień 4 dzień.Po śniadanku, 5, 5 kg do przodu:(

Zobacz załącznik 431023

Ładne te wasze brzuszki ;-)

reklama
zaza ja tez w przesady nie wierzę;-) ale akurat tak mi przyszlo do glowy jak goldenlucy napisała,ze rozchodzi sie jej na boki a ma miec coreczkę:tak:

Podobno na synka idzie wszystko w brzuch a u mnie szlo wszedzie, nie tylko w brzuch:zawstydzona/y:

AVO super brzuszek, a kg sie nie przejmuj;-)
wygladasz świetnie

Do góry