reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

Dziewczyny super brzuchole! Tialana uroczo i subtelnie :tak:, Rysica w życiu bym nie powiedziała, że masz te 103, wyglądasz proporcjonalnie i zgrabnie :tak:

reklama
O ile brzuszków przybyło, śliczne są.. a pamętam, że jeszcze niedawno niektóre wcale nie miały a teraz... teraz to już nie da się ukryć ;-) trzeba pstrykać jak najwięcej fotek bo zaraz już brzuszków nie będzie :sorry2:

Iwon - dziękuję :) ja jestem z tych grubokościstych, więc pewnie to te koci tyle ważą hahahahaha :-D

tialana - no mam jeszcze szansę nadrobić :)

Muńka - :)

Pięknę brzuchole!!!! Szkoda, że po porodzie nie będziemy się miały czym chwalić. Nasze biedne flaczki. Ale już za kilka miesięcy to co innego:-)

Klusia, po kliknieciu na link pokazuje sie info "nie znaleziono filmow video", no ale moze tylko ja taka zdolna jestem...:baffled: a bylam ciekawa, czy Twoja corcia szaleje podobnie jak moj gagatek ;)))

reklama
Do góry