reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

A oto mój brzuchol z poniedziałku (36 tydzień i 1 dzień). Sorki za te majtochy, ale ja nie potrafię spać w cieplejszych pidżamach bo mi za gorąco jest. A brzuch świeci się jak psu jajca bo był naoliwiony oliwką przeciw rozstępom i jeszcze się nie wchłonęła:
DSC_0082.jpg

reklama

no faktycznie masz się czym pochwalić brzusiu całkiem spory ale śliczny :-D
A oto mój brzuchol z poniedziałku (36 tydzień i 1 dzień). Sorki za te majtochy, ale ja nie potrafię spać w cieplejszych pidżamach bo mi za gorąco jest. A brzuch świeci się jak psu jajca bo był naoliwiony oliwką przeciw rozstępom i jeszcze się nie wchłonęła:
Zobacz załącznik 466084

śliczny :-)

Zobacz załącznik 465525 moje pomiary pępkowe dziwne to troche...
Zobacz załącznik 46552636 tyg i 3 dni....:-)

Dzisiejsza świeżynka

Hej. No to i ja wstawie swoje brzusio a co tam :) Zobacz załącznik 465860
Nisko czy wysoko???? sama niewiem....

brzuszek36tc.jpg

nisko czy nie nisko? oto jest pytanie ;)

Zobacz załącznik 466084

ale super brzuchole i każdy w swoim rodzaju:-)
a Te z Was, które pytają czy nisko, czy wysoko...na moje oko nie za nisko i nie za wysoko :-p

esperanza ślicznie, ja nie wiem gdzie ty masz te 13.5kg

PaulinaMaria
ty dostajesz ode mnie zakaz wstawiania zdjęć na których widać twoje zgrabne nóżki ;-)

katrina115, stokrotka:), ninuszka, niezapominajka123, mlodak piękne brzuszki

Stokrotka
u ciebie wydaje mi się że lekko ciągnie w dół

Ninuszka
u ciebie chyba niżej niż wyżej ale trudno określić nie posiadając odniesienia

A to nasze pewnie ostatnie zdjęcia brzuszkowe
Kopia SDC17011.jpgSDC17025.jpgSDC17028.jpg

Dziewczyny śliczne brzuszki az musze zrobic zdjecie swojemu bo nie wiadomo jak dlugo go jeszcze bede miala :tak: tialana albo mi sie wydaje albo brzuszek Ci opada? ale pewnosci nie mam

co mama to inny brzuchalek :tak:

to ja chyba mam najmniejszy brzuś z Was, albo tak mi się wydaje...
to sprzed chwili ;)
P5180063.JPGP5180065.jpgP5180045a.jpg

ale Wasze brzusie zgrabne i okrąglutkie :D śliczne!!!

Ostatnia edycja:
Wiecie - tak jak Lena zauważyła - każdy brzuszek inny, fajnie... powiem Wam, że wieczorami jestem juz zmęczona i tak marzy mi się, żeby mój "brzuszek" leżał juz w osobnym łóżeczku...

reklama
Do góry