reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Zobacz załącznik 466062Zobacz załącznik 466063Zobacz załącznik 466064Zobacz załącznik 466065a oto i mój brzuch i okreopne rozstepy;/;/obwód w pępku- 120cm.
no faktycznie masz się czym pochwalić brzusiu całkiem spory ale śliczny
A oto mój brzuchol z poniedziałku (36 tydzień i 1 dzień). Sorki za te majtochy, ale ja nie potrafię spać w cieplejszych pidżamach bo mi za gorąco jest. A brzuch świeci się jak psu jajca bo był naoliwiony oliwką przeciw rozstępom i jeszcze się nie wchłonęła:
Zobacz załącznik 466084
śliczny :-)
Zobacz załącznik 465525 moje pomiary pępkowe dziwne to troche...
Zobacz załącznik 46552636 tyg i 3 dni....:-)
Dzisiejsza świeżynka
Hej. No to i ja wstawie swoje brzusio a co tam Zobacz załącznik 465860
Nisko czy wysoko???? sama niewiem....
nisko czy nie nisko? oto jest pytanie
Zobacz załącznik 466062Zobacz załącznik 466063Zobacz załącznik 466064Zobacz załącznik 466065a oto i mój brzuch i okreopne rozstepy;/;/obwód w pępku- 120cm.
A oto mój brzuchol z poniedziałku (36 tydzień i 1 dzień). Sorki za te majtochy, ale ja nie potrafię spać w cieplejszych pidżamach bo mi za gorąco jest. A brzuch świeci się jak psu jajca bo był naoliwiony oliwką przeciw rozstępom i jeszcze się nie wchłonęła:
Zobacz załącznik 466084
ale super brzuchole i każdy w swoim rodzaju:-)
a Te z Was, które pytają czy nisko, czy wysoko...na moje oko nie za nisko i nie za wysoko
tialana
Fanka BB :)
esperanza ślicznie, ja nie wiem gdzie ty masz te 13.5kg
PaulinaMaria ty dostajesz ode mnie zakaz wstawiania zdjęć na których widać twoje zgrabne nóżki ;-)
katrina115, stokrotka, ninuszka, niezapominajka123, mlodak piękne brzuszki
Stokrotka u ciebie wydaje mi się że lekko ciągnie w dół
Ninuszka u ciebie chyba niżej niż wyżej ale trudno określić nie posiadając odniesienia
A to nasze pewnie ostatnie zdjęcia brzuszkowe
PaulinaMaria ty dostajesz ode mnie zakaz wstawiania zdjęć na których widać twoje zgrabne nóżki ;-)
katrina115, stokrotka, ninuszka, niezapominajka123, mlodak piękne brzuszki
Stokrotka u ciebie wydaje mi się że lekko ciągnie w dół
Ninuszka u ciebie chyba niżej niż wyżej ale trudno określić nie posiadając odniesienia
A to nasze pewnie ostatnie zdjęcia brzuszkowe
tialana
Fanka BB :)
Lena tak opada, już coś koło 5 cm, ja go miałam naprawdę bardzo wysoko
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
katrina115
Potrójna Mama
Wiecie - tak jak Lena zauważyła - każdy brzuszek inny, fajnie... powiem Wam, że wieczorami jestem juz zmęczona i tak marzy mi się, żeby mój "brzuszek" leżał juz w osobnym łóżeczku...
reklama
Podziel się: