reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

A oto mój brzuchol z poniedziałku (36 tydzień i 1 dzień). Sorki za te majtochy, ale ja nie potrafię spać w cieplejszych pidżamach bo mi za gorąco jest. A brzuch świeci się jak psu jajca bo był naoliwiony oliwką przeciw rozstępom i jeszcze się nie wchłonęła:
DSC_0082.jpg

reklama

no faktycznie masz się czym pochwalić brzusiu całkiem spory ale śliczny :-D
A oto mój brzuchol z poniedziałku (36 tydzień i 1 dzień). Sorki za te majtochy, ale ja nie potrafię spać w cieplejszych pidżamach bo mi za gorąco jest. A brzuch świeci się jak psu jajca bo był naoliwiony oliwką przeciw rozstępom i jeszcze się nie wchłonęła:
Zobacz załącznik 466084

śliczny :-)

Zobacz załącznik 465525 moje pomiary pępkowe dziwne to troche...
Zobacz załącznik 46552636 tyg i 3 dni....:-)

Dzisiejsza świeżynka

Hej. No to i ja wstawie swoje brzusio a co tam :) Zobacz załącznik 465860
Nisko czy wysoko???? sama niewiem....

brzuszek36tc.jpg

nisko czy nie nisko? oto jest pytanie ;)

Zobacz załącznik 466084

ale super brzuchole i każdy w swoim rodzaju:-)
a Te z Was, które pytają czy nisko, czy wysoko...na moje oko nie za nisko i nie za wysoko :-p

esperanza ślicznie, ja nie wiem gdzie ty masz te 13.5kg

PaulinaMaria
ty dostajesz ode mnie zakaz wstawiania zdjęć na których widać twoje zgrabne nóżki ;-)

katrina115, stokrotka:), ninuszka, niezapominajka123, mlodak piękne brzuszki

Stokrotka
u ciebie wydaje mi się że lekko ciągnie w dół

Ninuszka
u ciebie chyba niżej niż wyżej ale trudno określić nie posiadając odniesienia

A to nasze pewnie ostatnie zdjęcia brzuszkowe
Kopia SDC17011.jpgSDC17025.jpgSDC17028.jpg

Dziewczyny śliczne brzuszki az musze zrobic zdjecie swojemu bo nie wiadomo jak dlugo go jeszcze bede miala :tak: tialana albo mi sie wydaje albo brzuszek Ci opada? ale pewnosci nie mam

co mama to inny brzuchalek :tak:

to ja chyba mam najmniejszy brzuś z Was, albo tak mi się wydaje...
to sprzed chwili ;)
P5180063.JPGP5180065.jpgP5180045a.jpg

ale Wasze brzusie zgrabne i okrąglutkie :D śliczne!!!

Ostatnia edycja:
Wiecie - tak jak Lena zauważyła - każdy brzuszek inny, fajnie... powiem Wam, że wieczorami jestem juz zmęczona i tak marzy mi się, żeby mój "brzuszek" leżał juz w osobnym łóżeczku...

reklama
Do góry